Retrogradni Merkur kuca na vrata: Ovi znakovi će naučiti važnu lekciju 21. aprila

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 19:04

Retrogradni Merkur kuca na vrata: Ovi znakovi će naučiti važnu lekciju 21. aprila

Retrogradni Merkur je retko kada dobar trenutak za početak nečeg novog, jer je ovo period osvrtanja, pomirenja, otpuštanja od prošlih događaja, a on nas očekuje 21. aprila. U nastavku pročitajte koji horoskopski znakovi će najviše osetiti uticaj retrogradnog Merkura.

Bik: Retrogradni Merkur vas čini glavnom metom ovog zbunjujućeg tranzita. Međutim, definitivno nije kraj sveta, i ovo ćete preživeti. Ali kako se kreće kroz vaše polje ličnosti, to bi moglo dovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do iskrivljenog osećaja sopstvenog razumevanja sebe, posebno ako ste se oslanjali na druge da validiraju vašu ličnost.

Iako ste generalno dobri u otklanjanju mrzovolje, takođe stavljate veliki pritisak na sebe da budete savršeni. Pravo je vreme da zastanete i date sebi oduška pre nego što donesete bilo kakvu značajnu odluku. Takođe, vreme je da preispitate neka dešavanja iz prošlosti.

Blizanci: Retrogradni Merkur uvek ima veliki uticaj na Blizance, a sada će ih podstaći da zarone duboko u svoju psihu. Možda ćete se osećati introvertnije nego do sada, a to je zato što prolazite kroz period koji vam crpi energiju.

Ovaj krug retrogradnog Merkura mogao bi vam doneti raskid sa dugogodišnjim emotivnim partnerima. Dopustite sebi da procesuirate događaje. Retrogradni Merkur biće plodonosan period za vas, jer ćete se konačno odreći emocija koje više ne funkcionišu.

Devica: Vaša vladajuća planeta je Merkur, što znači da ste vrlo svesni svega što planeta komunikacije namerava. Pošto se 21.4. kreće retrogradno, Merkur bi mogao da vas vrati na određena mesta koja ste posećivali, ali i bivšim ljubavima.

Ova retrogradnost Device ohrabruje da nauče neke nove lekcije i da se podsete nekih starih. Možda žudite za dubljim smislom svog života i ovo će vas inspirisati da pronađete značaj koji ste tražili.

Škorpija Retrogradno kretanje Merkura će vas prisiliti da mnogo bliže pogledate one s kojima delite svoj život. Ovo može dovesti do toga da osvestite traume iz prošlih veza i da ih se napokon oslobodite. Mogući su i susreti s bivšim partnerima.

Posle 1.6., imaćete mnogo bolju sliku o trenutnim partnerima, a mnoge Škorpije će konačno naučiti kako da izađu iz toksičnih veza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.