Rakovi su ove nedelje posvećeni poslu, a Device strasti...

Izvor: Prva.rs, 11.Apr.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakovi su ove nedelje posvećeni poslu, a Device strasti...

OVAN
POSAO: Iako prvi deo sedmice nije preterano povoljan za vas, kako vreme bude odmicalo možete da očekujete sve bolju situaciju. Krajem ovog perioda možete da očekujete i isplatu nekog očekivanog novca.
LJUBAV: Imate želju da napravite veoma velike emotivne promene Sve sada zavisi samo od vas i od vaše odluke- ono što budete za sebe želeli, tako će vam i biti. Zato dobro razmislite u kom ćete pravcu ići.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom koji oscilira, vrtoglavicom i malaksalošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bi mogli da postanu deo vaše svakodnevnice. Ne preporučuju vam se naporne aktivnosti i treninzi, već odmaranje i opuštanje.

BIK
POSAO: Manji pad koncentracije vas može pratiti. Nemojte da dopustite da vas u trenutku slabosti povedu emocije i nemojte da donosite poslovne odluke pod bilo čijim uticajem. Sačekajte da vam se slika razbistri ponovo.
LJUBAV: Veoma povoljna faza za ljubav. Volećete i bićete voljeni, imaćete mogućnost da na tom planu ostvarite sreću i zadovoljstvo sa trenutnim partnerom. Ako ste slobodni- zaljubićete se!
ZDRAVLJE: Pospanost vas konstantno prati. Moguće je da patite od hroničnog umora i da ste na ivici živaca jer ne znate kako da se izborite sa tim. Preporuka je da se posavetujete sa svojim lekarom.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte da dopustite da se nervoza koju osećate primeti na vašem poslu jer bi mnogi to mogli da upotrebe protiv vas. Važno je da pokažete da ste i dalje sposobni da mirno i kvalitetno obavljate svoj posao.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivo novo poznanstvo koje vam dolazi preko kruga prijatelja. Ako vam se dopada Ovan, moguće je da nešto teže dopirete do njega. Poradite na svom samopouzdanju.
ZDRAVLJE: Tokom ove faze nećete imati većih zdravstvenih problema, pa možete biti mirni. Jedini problemi se javljaju zbog nervoze, pa je važno da nađete način da budete smireniji ili da se posvetite nekoj vrsti fizičke aktivnosti.

RAK
POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i veoma ste užurbani, deluje kao da letite na sve strane i da stižete sve. Puni ste pozitivne energije i samim tim imate dovoljno volje da rešite sve poslovne probleme. Uspećete u tome!
LJUBAV: Bolji period za ljubav nastupa krajem ove faze, jer ćete na početku biti maksimalno posvećeni poslu i samo poslu. Kasnije već polako dolazi i do buđenja emocija u vama i potrebe za bliskošću.
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manjih problema sa kičmom pogotovo ako na poslu puno vremena provodite u nekom neudobnom ili neprirodnom položaju. Prijaće vam neke vežbe istezanja ili umerena fizička aktivnost.

LAV
POSAO: Imate priliku da realizujete neke poslove koje ste dugo planirali, pogotovo ako se oslanjate na saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete pohvale od strane nadređenih ili priliku za unapređenje.
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i blistate, širite neku pozitivnu energiju. Mnogi bi želeli da budu u vašoj blizini, pa su pokušaji da vas zavedu raznoliki. Ipak, nekako još uvek niste pronašli osobu koja vam sasvim odgovara.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju unos masne hrane, mogli biste da imate manje probleme zbog toga. Taman ste doveli svoju liniju u red, nemojte sada da rizikujete da se vratite na stare probleme.

DEVICA
POSAO: Okrenuti ste rešavanju finansijskih problema koji su se nagomilali. Neki troškovi vam se sasvim iznenada pojavljuju, pa treba da budete spremni i na takav scenario. Ne brinite, nećete bankrotirati.
LJUBAV: U vama se bude strasti i veoma jaka privlačnost prema jednoj neobičnoj osobi za koju nikada ne biste na prvi pogled rekli da je za vas. Prepuštate se svetu mašte i fantazije jer oklevate da napravite prvi korak.
ZDRAVLJE: Mogući su mani problemi sa nakupljenim toksinima u organizmu, kao i sa debelim crevom. Trebali biste da razmislite o nekoj vrsti prolećne detoksikacije, da malo pročistite svoj organizam.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete manje nesuglasice sa poslovnim partnerom. Moguće je da neku situaciju vidite sasvim drugačije i da vam je teško da nađete kompromis. Jedino ste sigurni da imate zajednički finansijski interes.
LJUBAV: Smeta vam to što je voljena osoba nervozna i što deo svog nezadovoljstva i tenzije prenosi i na vas. Postoji mogućnost da se stvari poboljšaju ali će biti potrebno mnogo razumevanja i strpljenja sa vaše strane.
ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa svojim hroničnim slabim tačkama. Kada su u pitanju ženske Vage, onda su to bez sumnje problemi sa hormonima. Generalno vam je koža osetljiva i podložna raznim reakcijama.

ŠKORPIJA
POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom ove faze biti okupirani sve brojnijim poslovnim obavezama i da ćete dosta vremena provesti u radnom okruženju. Ukoliko vam se plaća prekovremeni rad- obogatićete se!
LJUBAV: Polako dolazite u stanje apatije u kom vam je manje više svejedno da li ćete viđati voljenu osobu ili ne... Sve je postalo nekako dosadno, monotono, unapred znate kako će svaki susret da se završi.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je prilično oslabljen u ovoj fazi i trebali biste ozbiljno da povedete računa o tome. Povećajte unos vitamina, proverite krvnu sliku i nemojte da opterećujete svoje telo više nego što ono može da izdrži.

STRELAC
POSAO: Očekuju vas veoma povoljne i srećne okolnosti na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete svaki problem lako rešiti. Imate više slobodnog vremena nego što ste očekivali i uživate u tome.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili zajednici sa partnerom, možete da očekujete planiranje i razgovore na temu porodice, dece. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma zanimljiv susret sa malo mlađom osobom od vas.
ZDRAVLJE: Puni ste energije i jurcate na sve strane! Vaš organizam je jak i sposoban da se lako regeneriše! Ova faza je veoma povoljna za bilo koji vid fizičke aktivnosti koji vam može jako prijati!

JARAC
POSAO: Možete da očekujete da ćete biti suočeni sa nekim komplikacijama, ako se bavite privatnim poslom. Došlo je do naglih preokreta i ništa ne ide onako kako ste mislili da će biti. Pod velikim ste stresom zbog posla.
LJUBAV: Kraj ove faze je povoljniji za ljubav jer ćete tada biti malo rasterećeniji. Do tada ste maksimalno opterećeni poslovnim pitanjima, pa veoma lako možete uneti negativnu atmosferu i u svoj dom.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju problemi sa nervoznim crevima, to bi moglo da vas prati tokom ove nedelje. Pored toga, grudni koš takođe može biti osetljiv, otežano dišete. Da li ste skloni napadima panike?

VODOLIJA
POSAO: Možete da očekujete veoma zanimljivu priliku da proširite svoje poslovne kontakte, moguće je u okviru nekog skupa ili proslave. Tokom ove faze sve zavisi od vaše uspešnosti u komunikaciji sa ljudima.
LJUBAV: Raspoloženi ste za flert i nove prilike nalazite na skoro svakom koraku. Od prodavačice koja vam se nasmejala, do simpatične komšinice koju često srećete. Nije vam mnogo važno ko je u pitanju, sve dok se nešto dešava.
ZDRAVLJE: Skloni ste manjim problemima sa grlom ili glasnim žicama, pa o tome povedite računa. Pored toga se generalno dobro osećate i puni ste energije i optimizma!

RIBE
POSAO: Konačno ste uspeli da rešite neke probleme koji su vas mučili zbog dugova i sada lakše dišete. Spremni ste za akciju i za nove poslovne poteze. Preporuka je da prvo sve unapred dobro isplanirate, da napravite taktiku.
LJUBAV: Jedna osoba pokušava da dopre do vas ali vi joj ne dopuštate da vam se približi. Moguće je da ste je potcenili zbog nekih svojih predrasuda i da se kasnije možete pokajati što joj niste dali šansu.
ZDRAVLJE: Mogući su manji zdravstveni problemi zbog loše ishrane. Neredovno jedete, često u žurbi konzumirate brzu hranu i preskačete obroke, što se ne može ni malo pozitivno odraziti na vaša creva.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.