Rakovi OVO će biti ključno za vašu ljubav, Jarčevi DOBRO PROVERITE svaki današnji postupak - Horoskop za nedelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 08:19

Rakovi OVO će biti ključno za vašu ljubav, Jarčevi DOBRO PROVERITE svaki današnji postupak - Horoskop za nedelju

Pogledajte šta možete da očekujete prema svom znaku.

Horoskop za subotu je spreman, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi, najavljuju zanimljivu nedelju za većinu pripadnika Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i prepustite se lepim trenucima i uživanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Relativno miran i prosečan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli bi  ste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete sa nekom starijom osobom, i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući hronični problemi.

Posao: Miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova poslednjeg dana vikenda, a malo nervoze može vam doneti saznanje da ste nešto zaboravili da odradite prethodnih dana.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi, mogao bi da unese dobro raspoloženje u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Moguće hronične tegobe.

Posao: Posvetite se korektnom odrađivanju svojih zacrtanih obaveza, pa i ako nešto ne bude išlo iz prve nemojte se previše sekirati, biće poboljnijih prilika.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru, misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela tela.

Posao: Presabiranje ličnih utisaka i traženja pravog načina uklapanja u novonastale okolnosti moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Devica.

Ljubav: Određene korekcije vašeg, ali i ponašanja druge strane, mogle bi pozitivno da utiču na buduća dešavanja i krupnije planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Veći deo ovog drugog dana vikenda valjalo bi da posvetite sebi ali i nekim slobodnim aktivnostima, hobiju.

Ljubav: Dobro razmislite i uzmite u razmatranje  sve opcije pre nego što donesete konačnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da se kajete.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Posao: Pozabavite se proverom najvažnijih detalja u vezi novih ideja, projekata, dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake.Nemojte žuriti.

Ljubav: Imate lep period pred vama za uživanje u bezmalo svemu što poželite na ljubavnom planu, nemojte ga prokockati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao: Pokušajte da se maksimalno odmorite, budite u krugu bliskih osoba, posao bar danas ostavite malo po strani, jer nije povoljan dan za to.

Ljubav: Visok nivo tolerancije, strpljenja i kompromisa sa obe strane je dovoljan da sve prebrodite na lakši i jednostavniji način.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Posao: Potrebno je dva puta proveriti sve pre nego što potpišete, voditi  računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju  imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Nikakva posebna taktika vam nije posebno potrebna na ljubavnom planu. Dovoljno će biti da se opustite.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Sve vezano za   planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje zbog nekih formalnih ili papiroloških problema. Budite strpljivi.

Ljubav: Nije realno očekivati neke iznenadne poteze u sferi ljubavi tokom ovog dana, ali korak po korak težite ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Budite i tokom ovog dana oprezni sa papirologijom i dokumentacijom, kako biste izbegli neke sitnije propuste.

Ljubav: Uživajte u finoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, a priču nekim prošlim temama za neki drugi period.

Zdravlje: Mogući probemi sa cirkulacijom.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.