Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2022, 19:42

Rak, Vaga i Jarac ovog vikenda če doživeti ekstazu, sve će prštati od flerta, strasti i erotike

Ovo su tri horoskopska znaka koje za vikend očekuje mnogo strasti, flerta i leptirića u stomaku.
Sve ukupno, energija je lepršava, sjajna i uzavrela, pa je nikako ne propuštajte
Rak Vaš sandučić sa porukama se puni ovog vikenda. Svi bi nekako da se druže s tobom a među njima je i nekoliko bivših. Ovog vikenda Rak zrači senzualnošću i šarmom i ne bi nikako trebalo da propusti ovaj raspored planeta.
Eksperimentišite sa svojim ljubavnim  životom i u krevetu i van njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Opustite se i zabavite  i nemojte imati velika očekivanja ni od jednog od potencijalnih ljubavnika.
Vaga Za vas rade svi aspekti seksualnosti, zanosa i lepote i zato ovaj vikend maksimalno iskoristite. Ne strahujte. Priđite svojoj simpatiji, započnite prvi komunikaciju preko Tindera.
Trenutno, vaše reči nose ogromnu snagu, imate veoma magnetnu auru, a ljudi umiru od želje da se zabavljaju s vama. Vikend je vaš!
Jarac Ove nedelje se osećate (neuobičajeno) emotivno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste puni strasti i erotskog naboja, to je odlično! Romantika vam je nadohvat ruke baš kao i žestoka razmena sa partnerom od koga i dalje očekujete emotivno povezivanje.
S pravom i u pravo vreme jer su subota i nedelja rezervisani za bliskost i najdublju intimu sa partnerom.
Vaga, Jarac i Škorpija u 2022. godini osetiće svu magiju ljubavi i živeti romantičnu bajku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.