Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2022, 11:00

Rak, Devica i Jarac treba da stave tačku na emotivnu vezu u julu, zvezde ih opominju

Vreli julski dani nekome će doneti turbulencije u emotivnim odnosima. Astrolozi opominju ove horoskopske znakove.
Rak Rakovi neka ovaj mesec sednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca već je prošla kroz vrata. Tu je ispred vas…
Tako je, to je velika strast, velika ljubav, ali zastanite. Već ste je osetili, probali. Nije bila ukusna… Zvezde vam kažu da je ispred vas novi ljubavni život. Na vama je da stavite tačku ili zarez!
Devica Device neka ne žure >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa konačnom odlukom. Ipak ne treba ni da odugovlače. Neke stvari koje sugerišete partneru se nikada neće promeniti.
Zapamtite da se čovek menja samo zbog sebe nikada zbog drugih. Ako ste doneli konačnu odluku saopštite je posle 20. jula! Stavite tačku i uživajte u životu i slobodi. Smeši vam se novi partner. Srećno!
Jarac Jarčevi kao da gube tlo pod nogama. To vam izaziva uznemirenost jer vi sve možete ali nikako da nemate sigurnost.
Prošlost i sadašnjost stoje ispred vas. Osoba iz prošlosti vam stvara osećaj nelagode, a opet sa druge strane svesni ste da priča nije završena.
Budućnost je lepa, rastrećujuća i puna strasti. Vi odlučujete gde i kome stavljate tačku!
VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2022: Škorpija ulazi u vezu, Rak u emotivnoj dilemi
Izvor: Novosti

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Najbolji savet za ova tri znaka Zodijaka: Stavite tačku na vezu u narednom periodu

Izvor: B92, 05.Jul.2022

Leto je kao stvoreno za ljubav, romanse, flert i razigranost, ali nažalost ovaj jul određenim pripadnicima zodijaka donosi turbulentan period koji bi mogao da se završi raskidom...Rak..Rakovi neka ovaj mesec sednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca, već je prošla kroz vrata....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.