Pun Mesec u Vodoliji stiže danas! Svaki znak čekaju dramatične promene!

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2022, 20:51

Pun Mesec u Vodoliji stiže danas! Svaki znak čekaju dramatične promene!

Pun Mesec u Vodoliji stiže danas, 12. avgusta! Svaki znak horoskopa čekaju dramatične promene! Pogledajte kako će se odraziti na vas!

Ovan

Malo ko može da parira vašim neustrašivim sposobnostima vođe, a ovaj pun Mesec od vas traži da pojačate i iskoristite tu moć za dobrobit ljudi oko vas. Iako vas je vatrena strast sezone Lava navela da se fokusirate na sopstvene ciljeve, sada je pravo vreme da otvorite svoje srce potrebama porodice i prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Bik

Potrebna vam je distanca od problema svakodnevice. Iskoristite ovo vreme za razmišljanje i donesite odluke koje već dugo odlažete, a vezane su za vašu porodicu ili karijeru. Ako ste umorni i nesrećni na poslu, ukazaće vam se rešenje problema – samo budite strpljivi.

Blizanci

Sada je vreme za ozbiljan duhovni rast, širenje vaše zone komfora i prihvatanje novih načina razmišljanja. Možda ćete otkriti da se vaši interesi i težnje sada brzo menjaju – jedan razgovor bi mogao da vas zaintrigira prema temi za koju se nikada pre niste zanimali.

Rak

Pun Mesec za Rakove predstavlja nov početak. Budite oprezni kada su emocije u pitanju, posebno sa ukućanima i rodbinskim odnosima. Oslobodite se i otpustite prošlost da bi zaživela nova budućnost. Pred vama je period prosperiteta, uživajte.

Lav

Pun Mesec unosi nemir u vaše intimne odnose. Nalazite se između želje da udovoljite partneru i svoje potrebe za slobodom. Izbegavajte drastične odluke i idite ka tome da pronađete kompromis jer će to biti put prema emocionalnom zadovoljstvu.

Devica

Nove poslovne ili privatne obaveze mogu iznenada da se pojave na vašem radaru i primoraju vas da preispitate šta zaista želite od svog života. Neke Device očekuje sjajna poslovna prilika iza ćoška, dok druge treba još malo da pričekaju. Ali, ne sekirajte se, promene koje vam donosi ovaj pun Mesec su pozitivne.

Vaga

Sezona Lavova vas je fokusirala na zabavu sa svojim prijateljima. Međutim, ovaj pun Mesec želi da deo te sočne i radosne energije usmerite i na svoje lične prohteve. Možda ćete otkriti da ste pogođeni iznenadnim naletom inspiracije za koju niste ni znali da postoji.

Škorpija

Iza vas je turbulentan period, pa vam je potreban odmor. Više nego inače osećate potrebu za sigurnošću, bilo emocionalnom ili finansijskom. Moguća je kupovina stana ili preseljenja u drugi prostor, dok će neki osetiti želju za proširenjem porodice.

Strelac

Pun Mesec će učiniti da se osećate sigurno – kao kod kuće. Dosta ćete se “spustiti na zemlju“ i racionalno sagledati stvari koje su vam se izdešavale. Imaćete priliku da realizujete vaše misli u stvarnost. Procenite koliko će se to dobro odraziti na vas, budite strpljivi i na kraju će sve biti kao treba.

Jarac

Pojedini Jarčevi mogu emotivno da reaguju na stvari koje se dešavaju u poslovnoj sferi. Promene koje vam ne odgovaraju ipak se mogu događati. Neki Jarčevi mogu imati ozbiljne konflikte i rasprave kada je posao u pitanju sa šefovima ili nadređenima, pa ne donosite nikakve odluke, strpite se par dana.

Vodolija

Ovaj pun Mesec će vas naučiti da budete strpljivi. Shvatićete da ne možete preko noći da rešite probleme, ali isto tako i da morate ponekad staviti sebe na prvo mesto. Osetićete potrebu da pokažete drugima svoje pravo lice, što će neke možda iznenaditi, ali većina će to prihvatiti i pružiti vam podršku.

Ribe

Kako ste osećajni i intuitivni, vi već osećate šta i kako možete učiniti ili razrešiti. Pojedine Ribe mogu ući u kredit ili se zadužiti na duži vremenski period. Sve vam se menja i vi okrećete novu životnu stranicu i krećete novim putem. Srećno!Suočite se sa podsvešću! Tehnika sa ogledalom koju predlaže Nestorović!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.