Pročitajte dnevni horoskop za petak, 1. mart 2019. godine

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte dnevni horoskop za petak, 1. mart 2019. godine

Stigao je mart mesec. Danas je petak, a Venera završava februar i nastavlja da vlada i početkom ovog meseca, oslobođena od Jarca. Danas je Venera i u kvadratu sa Uranom, da bi naposletku prešla u Vodoliju! Sa zemljanog znaka na vazdušni, i sve to u jednom danu. S tla u visine! Nagli skok, budite spremni, ovo je dan velikih dešavanja! U nastavku pročitajte dnevni horoskop za petak, 1. mart 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka. ČITAJ HOROSKOP
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2019. godine

Izvor: Savršena.com, 01.Mar.2019

U nastavku pročitajte mesečni horoskop za mart 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.. ČITAJ HOROSKOP The post Pročitajte mesečni horoskop za mart 2019. godine appeared first on Savršena.

Nastavak na Savršena.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.