Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 19. oktobar 2018. godine

Izvor: Savršena.com, 17.Okt.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 19. oktobar 2018. godine

Četvrtak teče bez trzavica, nebo se zahuktava od sutra, a danas vlada mir.
Dozvolite sebi da odmorite, ukradite trenutke samo za sebe i prepustite se čulnim užicima. Možda je ovo prilika koju čekate i koju moguće da za nju u narednom periodu nećete imati vremena, stoga, odvojite bar jedan deo dana za sebe i samo sebe.
Pritom savetujemo spa užitke koje možete priuštiti sebi u sopstvenom domu, dovoljna je sveća, čaša vina i topla mirisna kupka. I nadasve, mir i tišina.. >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com <<
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 18. oktobar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.
ČITAJ HOROSKOP
The post Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 19. oktobar 2018. godine appeared first on Savršena.

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 18. oktobar 2018. godine

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2018, 00:00

Četvrtak teče bez trzavica, nebo se zahuktava od sutra, a danas vlada mir. Dozvolite sebi da odmorite, ukradite trenutke samo za sebe i prepustite se čulnim užicima. Možda je ovo prilika koju čekate i koju moguće da za nju u narednom periodu nećete imati vremena, stoga, odvojite bar jedan deo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.