Prema horoskopu: Kako zaboraviti emotivnu prošlost?

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prema horoskopu: Kako zaboraviti emotivnu prošlost?

Iako vam se ponekad čini da želite da se vratite dešavanjima iz prošlosti, smatrajući da ljubav i emocije i dalje postoje, u većini slučajeva zapravo je reč o našim slabostima i velikim iluzijama koje namećemo sami sebi

foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

Evo kako zvezde savetuju da bi trebalo da postupimo u ovim trenucima:

Ovan

Ovde je glavni razlog što je negde poklackana sujeta. Ovan inače čudno reaguje, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ga neko juri on postavlja gard, a kada je ostavljen, onda se tek zaljubi

Bik

Retko se radi o pravim emocijama, već bik traži neki vid garancije, ne voli izazove, tako da mu je uvek lakše da razmislja o terenu koji mu je poznat, terenu na kome je već bio, nego da rizikuje za nešto novo.

Blizanaci

Oni generalno nisu skloni da se vraćaju u prošlost, ali to i kada se desi, obično je upitanju neka površnost, radoznalost.

Rak

Pripadnici ovog znaka su poznati po tome da ne znaju da prekinu vezu, kao što su i pasivni za ostvarivanje nove veze. Tako da oni zapravo traže izlaz u dešavanjima iz prošlosti da ne bi bili sami.

Ljubavni horoskop za 2016: Vodolijima i Ovnovima sledi najbolja godina

Lav

Ovde se radi o egu, Lavovi smatraju da ne mogu biti ostavljeni, kada se to desi, vraćaju se nazad mislima da bi utvrdili kako se to desilo, ego, ponos radi, ali naravno kod njih se manifestuje kao emocija.

Devica

Ovaj znak je poznat po tome da sve želi unapred da proračuna, u proračunu nije i ta opcija da mogu biti ostavljeni. Razmišljaju o prošlosti jer im nije jasno kako su pogrešili  u proračuni, taj neko ih je nadmašio i naravno i to se manifestuje kao da su emocije.

Vaga

Vage su poznate po finim manirima, da žele sve na finjaka da reše. Mada kada im se desi da i pored njihove finoće i šarma,ih neko na drzak način otkači od sebe, to im stvori kompletan poremećaj i eto razmišljanja o prošlosti.


Horoskop otkriva: Sa kojim znakom će vaša ljubav trajati večno

Škorpije

Imaju dva motiva što razmišljaju o prošlosti, ili da vrate istom merom ili uz ubedjenje da partner ne može naći boljeg partnera.

Strelac

Strelac je ne uhvatljiv, retko se vraća u prošlsot, ako se to i desi, najčešće je razlog seksualnost, kvalitetan intimni odnos.

Vodolija

Skoro se nikada ne vraća nazad, ovo je znak koji uvek ide ispred vremena, ako se slučajno to desi,možda je samo ovo jedinstven primer da Vodolija stvarno voli tu osobu.

Riba

Ramišljanje o prošlosti je obično istkano jednom velikom iluzijom, jer pripadnici ovog znaka često naprave pogrešnu procenu partnera, tako da ne razmišljaju o njemu, njegovim pravim osobinama , već o iluziji koji su napravili o njemu.

Astrolog

Saša Jevtić

Izvor: astrousluge.com/

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.