Pravi su magnet za pogrešne muškarce! Znakovi koji nemaju sreće u ljubavi

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi su magnet za pogrešne muškarce! Znakovi koji nemaju sreće u ljubavi

AUTOR:
Miss7.24.hr/M.M.
DATUM I VREME:
08.10.2019. 10:48
Ovi znaci Zodijaka ne uspevaju da pronađu partnera jer uvek nalete na one koji ih ne zaslužuju
 Foto: Shutterstock, ilustracija
Ako ste od onih koji nemaju baš sreće na ljubavnom planu, te uglavnom naletite na pogrešnog muškarca, možda je zaista za to kriv vaš horoskopski znak. 
 
Ovan
Ovnovi su hrabri, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << drski i samouvereni. Veruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu da pridobiju svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga.
Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga, često im treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.
NJIHOVE VEZE OSUĐENE SU NA PROPAST Ovo su najgori astrološki parovi! Brakovi su im kao iz pakla!
 
Škorpija
Škorpija je jako tvrdoglava. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.
VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vodolije očekuje ozbiljan sukob sa partnerom, a ovaj znak imaće uspešan poslovni sastanak koji rezultira dobrom zaradom!
Foto: Shutterstock
Strelac
Skloni su pustolovinama, te gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mesta. Veruju da je sve moguće.
Problem: Zaljube se u nedostižne ljude koje nikada neće moći da osvoje. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna…
 
Ribe
Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

Jedini znak u čitavom sazvežđu koji je spreman da slepo veruje svom partneru!
AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 14:00 Prave su dobrice… Foto: Shutterstock Ovaj znak nije ljubomoran ili, ako ikada jeste, njegova ljubomora je minimalna. On bezrezervno veruje svom partneru i ni na trenutak ne bi mogao da zamisli da ga partner može prevariti.


 
BONUS VIDEO:
Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 


The post Pravi su magnet za pogrešne muškarce! Znakovi koji nemaju sreće u ljubavi appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri znaka Zodijaka koja ne mogu da uštede novac!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

AUTOR:. Ženskimagazin/M.M. . DATUM I VREME:. 08.10.2019. 11:45 . Ne umeju da štede…. Foto: Shutterstock, ilustracija. Bez obzira da li vole da troše, ne žele da rade izvan svoje zone komfora ili samo uživaju u dobrim stvarima,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.