Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2023, 14:16

Poznata astrološkinja Tamara Globa otkriva koji znak će 2023. biti miljenik sreće, a koga očekuju problemi

Astrolog Tamara Globa naglasila je da će tokom leta 2023. godine sreća pratiti Ovnove. Predstavnicima ovog horoskopskog znaka sve će ići od ruke u u bilo kojoj oblasti. Šta god da dotaknu, sve će uspeti.
– Jupiter, zvezda kraljeva, ušao je u znak Ovna. Ova godina će biti period uspeha, uspona u radu, novih mogućnosti i projekata – rekla je Globa.
A krajem maja, kako je primetila astrološkinja, Ovnovi će poboljšati i svoj lični život. Pronaći će dugoočekivanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubav o kojoj su dugo sanjali, piše Naj Žena.
Sa druge strane, Globa je upozorila Device da ne rasipaju novac, posebno pred kraj proleća. Prema rečima stručnjaka, ovih dana bi trebalo ekonomičnije da upravljaju svojim finansijama, a ne da ih bacaju tamo gde ne treba.
– Poteškoće su vezane za troškove, pa šta god zaradite, odmah ćete i potrošiti. Nemojte mnogo tresti novčanik u kasno proleće – kaže Tamara.
Pored toga, predstavnici ovog horoskopskog znaka treba da naprave pauzu. Astrološkinja preporučuje odlazak na odmor, pre nego što vredne Device počnu da imaju ozbiljnih zdravstvenih problema.
Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja 3 znaka će u 2023. imati enormnu količinu sreće

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

JUPITER ULAZI U BIKA 16. MAJA I DONOSI VELIKE PROMENE - Setite se šta ste radili pre 12 godina jer se ti događaji vraćaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:44

Ulaskom Jupitera u Bika, menja se kolektivna svest...Jupiter je planeta ekspanzije koja će nas kroz svoje putovanje znaka Bika podstaći na preispitivanje...Jupiter ulazi u znak Bika 16. maja 2023. godine i tamo će ostati do 26. maja 2024. godine. Često se smatra da je Jupiter „srećna“ planeta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.