Pet horoskopskih znakova koji se NIKADA ne vraćaju BIVŠIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet horoskopskih znakova koji se NIKADA ne vraćaju BIVŠIMA!

Nema šanse!

Želite da se pomirite sa svojim bivšim partnerom, a on je rođen u jednom od sledećih pet horoskopskih znakova, to nije moguće.

Imaju toliko čvrst karakter koji bi im se narušio kada bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima.

Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih jednom povredite, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite.

Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze.

Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete.

Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.