Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 08:30

Pazite da se ne opečete! Ovo su najstrastveniji muškarci horoskopa

Ovo su najstrastveniji muškarci horoskopa, sa kojima ćete proživeti nezaborne trenutke!
Svaki horoskopski znak ima svoj ljubazan izraz i prirodu. Ali pored toga znak, pozicija Venere i Marsa u čovekovoj astrološkoj karti takođe može da ukaže na to šta ih privlači i kako izražavaju svoju strast. U nastavku pročitajte koji se muškarci zodijaka posmatraju najstrastvenijim i proživete sa njima ljubav punu ludila.
IZNAD Kao Vatreni znak, Ovan ima urođenu sposobnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da zrači mnogo energije. Osim toga, njime vlada Mars, crvena planeta koja može stvoriti više strasti. Eksplozivna priroda ovog znaka pokazuje da on nije uvek voljan da se „pomiri” ako nije sa nekim ko u njemu budi odgovara strast. Sa partnerkom sličnog temperamenta i teški, doživeće ljubav punu eksploziju.
BIK Bik je verovatno najromantičniji znak Zodijaka. To je zemljani znak, koji odiše dubokom senzualnošću i fokusira se na fizički kontakt i zadovoljstvo. On je i fiksni znak, koji pokazuje njegovu sklonost da istraje i ne dozvoljava da se plamen ljubavi ugasi. On može polako da uđe u vezu, ali kada se jednom posveti, može održati strast živom dugom.
Ljubavna slagalica: Koji horoskopski znak je idealan za vas
Najstrastveniji muškarci horoskopa – ŠKORPIJA Ovaj znak je možda poznat kao najstrastveniji u horoskopu. I postoji razlog za to. Njegova intenzivna i divlja priroda je posledica njegove veze sa Marsom (tradicionalno) i Plutonom, dve planete koje se prvenstveno povezuju sa strahom. Ono što Škorpija očajnički želi je dubina u odnosu i više je zainteresovana za trajnost nego veze za jednu noć. U dužini slučajeva, on je brižan ljubavnik i izražava svoja osećanja sa intenzitetom. Ako, u stvari, ima odgovarajućeg partnera, onda će dugo igrati na kartu strasti i seksualnosti.
Najstrastveniji muškarci horoskopa – JARAC Jarac je prizeman znak, ali može postati veoma senzualan kada je sa partnerom, posebno ako je našao pravu osobu. Možda je prilično zahtevan, ali kada jednom pronađe partnera koji ispunjava njegove standarde, može da uradi mnogo neverovatnih stvari. Postaje asertivan, strastven i ne održava se dok ne uspe da je osvojio. I ne, njegova strast se neće smanjiti, naprotiv, uz njen topli odgovor ona će se još više povećati.
Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getti Images Plus preko Getti Images


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.