Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2024, 14:12

Pavel Globa otkriva da će drugi deo marta biti jako izazovan za 4 znaka – pred njima je posebno težak period

Najcenjeniji i najcitiraniji ruski astrolog Pavel Globa poznat je po svojim vrlo preciznim prognozama koje se tiču skorije budućnosti.
Globa je poznat i rado čitan i van granica bivših sovjetskih republika, a njegovo poslednje predviđanje tiče se druge polovine marta 2024. godine.
On otkriva da će navedeni period biti jako izazovan za četiri horoskopska znaka, dok će se dva suočavati sa posebno teškim periodom.
Lav Ovaj znak je poznat po agresivnom ponašanju, te vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << impulsivno rešavaju nesuglasice i probleme sa drugima. Neretko zbog takvih postupaka upadaju u još veće nevolje.
Međutim, u martu će doći na naplatu, prema rečima Globe, sve posledice bahatog ponašanja iz prošlosti. Savetuje da ne produbljujete situacije, već da se suočite sa posledicama koje vam dolaze i da izvučete iz njih pouke za buduća postupanja.
Ovan Ruski astrolog ističe da pripadnici ovog znaka nisu posvećivali u proteklom periodu dovoljno pažnje bliskim ljudima, kao i da su obezvređivali njihova osećanja, što je umnogome pogoršalo prijateljske i porodične odnose, pa će se tokom marta osećati vrlo usamljeno.
Potrebno je da Ovnovi što pre porade na popravljanju odnosa, jer su vrlo blizu tačke posle koje nema povratka, ma koliko vas neko voleo.
Škorpija Pavel naglašava da bi Škorpije tokom marta meseca mogli da snađu veliki gubici. Prognozira da postoji velika verovatnoća da raskinu sa osobom koju puno vole. Sa druge strane, veruje da će, ukoliko obrate pažnju na svoje ponašanje i pokušaju da ga sagledaju iz vizure drugih, moći da spreče takav nemili razvoj događaja kada je ljubav u pitanju.
Takođe, objašnjava da zaborave na aroganciju i sebičnost, koju znaju neretko da pokazuju, jer bi te osobine mogle skupo da ih koštaju.
Vodolija Moguće je da ćete imati sukobe na poslu i to svojom krivicom, pre svega zbog lenjosti i nerada, te se pripremite na vrlo izazovan ostatak marta.
Prema mišljenju Globe, postoji mogućnost da ćete čak i dobiti otkaz ili se suočiti sa velikim finansijskim gubicima.
Kada povredite Škorpiju, Bika, Ovna i Raka samo vas obrišu iz života – ne praštaju i ne zaboravljaju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.