POUZDANI, OSETLJIVI, SANJARI... Kako koji horoskopski znak reaguje kada je u problemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POUZDANI, OSETLJIVI, SANJARI... Kako koji horoskopski znak reaguje kada je u problemu!

Vidite li sličnost?

Ako postoji neki problem, jeste li vi takvi da se borite protiv toga ili ste vi neko ko ne želi da reaguje? Da li rešavate probleme korak po korak, ili se samo prepustite situaciji?

Kako reagujete na stvari možda ima veze sa tim u kom znaku ste rođeni. Svaka konstelacija ima različite instinkte.

Verovatno ćete se prepoznati u nekim od sledećih:

PRUŽATELJI USLUGA I NEGOVATELJI

Osobe rođene u sledećim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znakovima su vrlo osetljive na ono što drugi žele. Kao rezultat toga, oni odmah reaguju radeći nešto za nekog drugog. Ako vam je potrebna pomoć u nečemu, zamolite nekoga s nekom od sledećih konstelacija. Oni imaju prirodni instinkt za brigu.

To su: Rak, Riba i Devica.

GRADITELJI I IZVRŠITELJI

Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima su odmah na vašem pragu kada treba obaviti neki posao. Osećaju se odgovornima, praktični su i pouzdani. Uvek su spremni za saradnju.  Oni imaju prirodni instinkt rešavanje problema. Ove konstelacije uvek imaju najbolji savet.

To su: Bik, Blizanci i Jarac.

SANJARI I DOBROČINITELJI

Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima su mentalno jake, one su u svakom rešavanju problema okupirane razmišljanjem.  Oni su mnogo ambiciozni. Dosta stvari rešavaju na kreativan naćin.

To su:Vodolija, Strelac i Vaga.

VOĐE I ZAŠTITNICI

Osobe rođene u sledećim znakovima naporno rade kako bi svojoj porodici osigurali  najbolji mogući život. Oni su samopožrtvovani i vredni radnici. Čak su spremni staviti se u opasnost ako na taj način mogu zaštititi nekoga drugoga.

To su: Ovan, Lav, Škorpija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.