PAZITE SE! Sa ovim horoskopskim znacima NEMA ŠALE, raskidi sa njima otvara vrata PAKLA, neće stati dok vam se ne OSVETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 15:32

PAZITE SE! Sa ovim horoskopskim znacima NEMA ŠALE, raskidi sa njima otvara vrata PAKLA, neće stati dok vam se ne OSVETE

Ostavite ih i upoznaćete đavola

Raskid veze nikada nije prijatan. Neki ljudi prebole za jedan dan, dok drugim treba mnogo više vremena. Međutim, većina nekako krene dalje brišući prošlost i okrećući se budućnosti. Ali, postoje i oni koji nikako ne mogu da nastave sa svojim životom sve dok ne poravnaju račune. 

Dok neki znaci Zodijaka lako prelaze preko prekida, drugi će pažljivo isplanirati osvetu. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što se poigrate s nečijim osećanjima, možda biste trebali znati s kojim znakovima nema šale.

Škorpija

Škorpije su poznate po tome što su osvetoljubivi. Ako ih povredite, oni neće zaboraviti... I postoji velika šansa da će vam se osvetiti kada se najmanje nadate.

Lav

Ponosni Lavovi ne podnose izdaju. Iako se možda čini da su se brzo prebacili na nekog novog, postoji velika šansa da će vam na neki način pokazati koliko ste ih povredili.

Ovan

Nepredvidljivi i impulsivni, Ovnovi imaju jako kratak fitilj. I dok će njihova osveta biti brza, nipošto neće proći nezapaženo.

Jarac

Jarčevi su strpljivi i metodični. Ako ste ih povredili, oni će sesti, planirati i čekati pravi trenutak za svoj potez. A njihova će osveta verovatno biti tako dobro osmišljena da nećete ni shvatiti šta se dogodilo dok ne bude prekasno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.