PAMTE KAO SLON: Ova tri horoskopska znaka ništa ne zaboravljaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAMTE KAO SLON: Ova tri horoskopska znaka ništa ne zaboravljaju

Zlopamtila ili ne?

Njihovo pamćenje je "slonovsko". Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti nijedan vaš postupak. Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju pamćenje bolje od svih.

Device zbog svoje besprekorne organizacije uvek sve zapisuju i beleže. One nikada ne zaboravljaju šta su gde stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – jer pamte sve.

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvredili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti – varate se.

Računajte i na to da neće zaboraviti vaš rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko meseci unapred.

Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali su skloni i opraštanju. Na radnom mestu su odlični, direktorovi miljenici, nema straha da će nešto zaboraviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.