Izvor: Piplmetar.rs, 31.Maj.2023, 21:30

Ovo su najzlobniji horoskopski znaci, nikada ih ne biste znali

AJ 31. kuća 2023. 20:34

Foto: unsplash.com/ahmedzaid

Svako ima u sebi neku zlu crtu, ali kod nekih znakova ona je izraženija i naglašenija. Ovo su četiri najzlobnija znaka zodijaka.
Škorpija – najzlobniji horoskopski znak Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak ide Škorpije. Ličnost Škorpije je puna zamršenih slojeva, ali osobina koja najjače sija je njihova lukavost.
Lav – glavni saboter Sasvim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonamerni um. Leo voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaj. Ako postane na put da postignete svoje ciljeve, samo ga pregazite.
Devica – zli genije Devica je jedan od najinteligentnijih horoskoskih znaka, i ako često koristite svoj mozak da smišljaju zle planove. Devica se na prvi pogled može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnogo lukavih planova.
Ovan – čuvajte se njegove osvete Kao jedan od tri vatrena znaka, Ovan je prirodno agresivan i nikada neće dozvoliti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijatelja, piše on. Zadovoljna.rs.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPһone.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.