Ovo su najveći šmekeri Zodijaka!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najveći šmekeri Zodijaka!

Najšarmantniji, pravi šmekeri, majstori flerta, vrhunski ljubavnici – u odnosu na njih svi ostali muškarci su „zonska liga“. Mogu da osvoje baš svaku ženu.
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, Foto: Shutterstock, ilustracija

Astrolozi tvrde da na sposobnost flertovanja utiče i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najveštiji zavodnici…
Ovan
Ovnovi vole da su mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku pružiće vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.
Lav
Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi dugo, a upornošću i stilom sigurno će je osvojiti. Lav pruža, ali i zahteva obožavanje.
Vaga
Muškarac Vaga osvojiće vas s puno stila, šarma i raskoši. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, ali im treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.
Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija
Smatraju se ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih može da ih prati. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovora o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Seks će biti i više nego fantastičan.
Strelac
Kad se dopadnete Strelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavaće sve samo da bi vas osvojio. Tako ćete dobiti utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.
Foto: Shutterstock, ilustracija


The post Ovo su najveći šmekeri Zodijaka! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.