Ovo su najlepše žene horoskopa: Imaju osbine koje mogu da zalude svet

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 19:09

Ovo su najlepše žene horoskopa: Imaju osbine koje mogu da "zalude" svet

Lepota je sigurno mnogo više od fizičkog izgleda. To je „ono nešto“ što dolazi iznutra... Ako je verovati horoskopu, u tri znaka se rađaju najlepše žene...

Ribe – Najlepši horoskopski znak

Žene rođene u znaku Riba, smatraju se najlepšim kako zbog svoje kreativnosti, tako i zbog saosećanja koje imaju prema drugim ljudima. Kada je fizički izgled u pitanju Ribama bi mnogi mogli da pozavide na savršenim stopalima i pristima. Takođe, jedan od njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavnih aduta su lepe oči.

Veliki nedeljni horoskop: Ovnove očekuje ljubavni "rolerkoster", Vodolijama novac izmiče iz ruku

Devica – Najšarmantniji horoskopski znak

Najjače oružje svake Device su reči i smisao za humor. One mogu da vas očaraju u samo nekoliko rečenica. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano telo, plene svojim uskim strukom i naglašenim bokovima. Ukoliko vam na plaži „zapadne za oko“ neka lepa i zgodna devojka, velika je verovatnoća da je to upravo Devica.

Veliki mesečni horoskop za decembar: Bikovi su u finansijskim problemima, Blizance očekuje ljubav

Lav – Najzanimljiviji horoskopski znak

Možemo reći da Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, jer oni kad vole, stvarno vole. Žene rođenje u ovom znaku najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima. One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja. Lavice jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Sa njima je veza pakao: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo su najljepše žene horoskopa

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2022, 13:02

Ljepota je sigurno mnogo više od fizičkog izgleda. To je "ono nešto“ što dolazi iznutra.. Ako je vjerovati horoskopu, u tri znaka se rađaju najlepše žene.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.