Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2023, 10:30

Ovo su najiskreniji horoskopski znaci, gotovo nikada ne glume

MK 22. april 2023. 07:53

Foto: unsplash.com/eisteve

Gotovo se nikada ne glume ili pretvaraju – znate na čemu ste!
Iznad – samo iskreni i direktni da bi se mogli nazvati najpoštenijim horoskopskim znakom. Šta je na pameti – na putu! Čak i kada je istina najbolnija, on će vam reći u lice i nositi sve posledice. Prsnuli bi da kažu šta misle, što nije uvek dobro.
Bik – nema potrebe da deluje. Sa Bikom je sve jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i ljudi koji se druže sa njima uvek znaju na čemu su. Nisu dobri u pretvaranju.
Rak – direktni su i otvoreni, a kada su u pitanju njihova osećanja, ne plaše se da ih pokažu, iako bi želeli da ih sakriju.
Lav – iako voli dramu i scenu, ne krije nijednu svoju stranu, pa ni onu najgoru.
Devica – ne želi da stvara lažan utisak, niti ima vremena za to. Ponekad kažu nešto što ne bi trebalo, ali nisu dovoljno nadareni da glume. Ako ih pitate za iskreno mišljenje, dobijete ga, argumentovano.
Škorpija – ako neko ne može da glumi, to je Škorpija. Oni su direktni i iskreni do te mere da se jedan ponose lažima, čak i kada postoji dobri razlozi za laž. Nije im problem da plju svima u lice. Sa njima biraju poštene ljude.
Strelac – pravi su i iskreni, direktni. Najvažnije im je da pokažu svoja osećanja i jasno izraze svoje mišljenje.
Vodolija – ne mare za tuđe mišljenje, pa im gluma i pretvaranje ne pada na pamet. Ni ne pomišljaju da nekoga lažu. To im oduzima više energije. A što se tiče drugih – ili ih obožavaju ili ih se klone.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.