Ovo su TRI NAJPODLIJA horoskopska znaka: Jedan nismo očekivali, ali tu je i opak je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 07:24

Ovo su TRI NAJPODLIJA horoskopska znaka: Jedan nismo očekivali, ali tu je i opak je!

Mračna strana horoskopa!

Svaki znak ima i svoju mračnu stranu, ali ova tri znaka su ubedljivo najveći otrovi zodijaka.

JARAC

Jarčevi neće pokazati svoje emocije ni po koju cenu, čak ni rodu najrođenijem. U stanju su da pored vas provedu ceo život a da vam nikad ne kažu šta zaista misle o vama. Mračni su, često ljigavi i kukavice kakvih nema. Na prvi znak opasnosti, oni će gledati da pobegnu a da vas podmetnu kao žrtvu. Ako su vam slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekli da vas “vole”, ne držite ih za reč, jer to nikako ne znači da možete da se oslonite na njih. Vrlo su retki Jarčevi koji zaista imaju kapaciteta da vole ikoga.

DEVICE

Device su neverovatno zahtevne. Neće biti zadovoljne čak ni kada im skinete zvezde s neba. Vrlo retko pokazuju emocije, i slabo razumeju pravo značenje ljubavi. Što se njih tiče, sve se svodi na intimne odnose. Vrlo su licemerne i na prvu šansu koja im se ukaže zabošće vam nož u leđa ako od toga imaju neku korist. Što je najgore, u tome uopšte neće videti bilo kakav problem, jer Device su narcisi koji umeju da vode računa samo o svojim osećanjima.

ŠKORPIJA

Škorpija i kada pada u propast, to ne radi sama, već će uvek povući najbližeg za sobom. Bez ikakve brige i pameti, oni kroz život prolaze tragajući za novim partnerom sa kojim će podeliti postelju. Žele što više intimnih odnosa i to sa što više različitih ljudi, a ako ste nesrećnik koga su izabrali za partnera, znajte da se njihov liberalan stav odnosi samo na njih, ni slučajno na vas. Izuzetno su posesivni i ljubomorni - toliko da im to utiče i na psihu i celokupno mentalno zdravlje. Iako su izuzetno inteligentni, emotivna inteligencija im je ravna nuli. Ako ih na bilo koji način povredite, nemojte ni da pomislite da vam se neće osvetiti. Hoće, i to dvostruko gore, pa makar na to čekali ceo život. (reflectionofmind.org)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.