Ovo je najsebičniji horoskopski znak u svakom pogledu

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 18:50

Ovo je najsebičniji horoskopski znak u svakom pogledu

Upoznajte se sa znakom koji bi mogao da osvoji zlatnu medalju u kategoriji "sebičnost".

Reč je o Ovnu. Kada je u pitanju sebičnost, Ovan definitivno vodi trku. Ovaj vatreni znak rođen je između 21. marta i 19. aprila i poznat je po svojoj upornosti, samopouzdanju i hrabrosti. Međutim, jedna crta Ovna koja se ističe iznad svih ostalih je njegova sebičnost.

Ovan je kralj (ili kraljica) sebičnosti i on to dobro zna. Ovnovi su vođe i žele da budu u centru pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svim situacijama. Oni će uzeti najbolji deo kolača ili se prvi upisati na popis za večeru u omiljenom restoranu. Neće se ustručavati da izraze svoje želje i potrebe, bez obzira na druge ljude oko sebe.

Sebični u ljubavi i u radnom okruženju

Ovnovi sebičnost pokazuju i u međuljudskim odnosima. Žele da budu voljeni i poštovani na prvom mestu i često će inicirati prekid veze ako nisu u centru pažnje ili ako se osećaju zapostavljeno. Njihova potreba za dominacijom može biti previše za neke partnere, što može da dovede do problema u vezama.

Takođe, Ovnovi su poznati po sebičnosti u radnom okruženju. Oni su konkurentni i ambiciozni i žele da budu u prvom planu u svom profesionalnom životu. Mogu da budu nepopustljivi i zahtevni prema svojim kolegama, jer smatraju da je njihov uspeh najvažniji. Boriće se za svoje ciljeve, bez obzira na posledice po druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.