Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2023, 15:39

Ovnu, Lavu i Škorpiji fizička privlačnost je jako važna u vezi, najčešće biraju atraktivne partnere

Kadaje u pitanju privlačnost, svaka osoba ima svoju listu prioriteta. Neke ljude privlači duhovitost, dok drugi cene inteligenciju ili emocionalnu dubinu. Međutim, fizička privlačnost se isto ne može zanemariti.
Ljudima rođenima u ova tri horoskopska znaka nije teško priznati da im je stalo do izgleda.
Ovan Osobe rođene u znaku Ovna često su veoma strastvene. Ovnovi su poznati po tome što pridaju veliku važnost fizičkoj privlačnosti, a osim toga često traže partnere koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su jednako strastveni i energični kao što su i oni sami. Njihova prirodna energija i dinamičnost često ih vodi ka ljudima koji su fizički aktivni i atraktivni, piše Index.
Lav Lavovi su poznati po tome što vole biti u centru pažnje, a njihova prirodna sklonost ka glamuru često se odražava na njihove izbore partnera. Za Lava, fizička privlačnost je često ključna – ne samo da žele nekoga ko izgleda dobro, već žele nekoga ko će im pomoći da zasjaju još jače.
Škorpija Škorpije su duboko emocionalne i intenzivne, ali to ne znači da potcjenjuju fizičku privlačnost. Naprotiv, Škorpije su često privučeni tajanstvenim i atraktivnim osobama. Uživaju u strasti i često traže partnere koji su na njihovom nivou – kako emocionalno, tako i fizički.
Za ova 3 horoskopska znaka raskid ne znači i kraj te ljubavi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.