Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 17:54

Ovim horoskopskim znacima sreća se smeši u naredne 4 nedelje: Jedan će ostvariti svoj davni san

Oktobar je mesec koji, prema predviđanjima, donosi napredak, a astrolozi ističu da će tri horoskopska znaka imati najviše šanse da postignu velike uspehe i značajno unaprede život.
Otkrivamo ko su “miljenici srećnih zvezda” u oktobru i kome će se sreća osmehnuti u naredne 4 nedelje.
Lav U oktobru će vatreni Lavovi moći maksimalno da se istaknu na polju karijere. Njihova radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomoći će im u osvajanju novih ambicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Sredina jeseni za njih može biti obeležena dostignućima u karijeri.
Moguće je da će dobiti željenu poziciju i postići priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, ne bi smeli previše da podižu ego, već da se fokusiraju na nove obaveze.
Devica Oktobar će biti mesec ispunjen romantikom i ljubavlju za Device. Usredsrediće se na jačanje veze s partnerom. Imajući takođe na umu profesionalne obaveze, moći će da pronađu pravi balans i odvoje vreme za najmilije.
Ako odnos s partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će zajednički odmor pomoći da obnovite osećanja. Moguće je da ćete do kraja meseca saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.
Strelac Fokus Strelca u oktobru biće usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete snagu i veštine i ostvarite napredak u karijeri.
Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ostvarite stari san.
Blizanci, Vaga i Škorpija imaće savršen oktobar 2022, uspesi će se ređati na svim poljima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.