Ovim astro kombinacijama nije suđeno da budu zajedno. Zašto? Pogledajte i sami...

Izvor: Prva.rs, 29.Jun.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovim astro kombinacijama nije suđeno da budu zajedno. Zašto? Pogledajte i sami...

Ovan i Devica
Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.
Bik i Blizanci
Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobeći iz takve veze.
Rak i Strelac
Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.
Lav i Ribe
Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni.
Vaga i Škorpija
Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lenje.
Jarac i Strelac
Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi jarac će nailaziti na razočarenja, kojih se plaši. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu “pravu”.
Vodolija i Rak
Voda pronalazi svoj put uvek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže.
Izvor: luftika.rs

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.