Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2023, 14:03

Ovih 5 znakova su prema kineskom horoskopu najposesivniji, teško dele ono što smatraju za svoje

Iako je mnogo puta dokazano da zvezde ne određuju našu sudbinu, mnogi od nas ipak se pronalaze u horoskopskim znakovima. Danas vam otkrivamo horoskopske znakove koji su, prema kineskom horoskopu, posebno skloni posesivnosti.
Zmaj Zmajevi su strastveni i vole preuzeti kontrolu. Na emotivnom nivou mogu biti izrazito posesivni. Žele biti središnja tačka partnerove pažnje i teško podnose ideju da bi njihovu ljubav neko mogao podeliti. To nije posledica nesigurnosti, već duboke želje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << budu voljeni i cenjeni.
Bik Poznati po svojoj tvrdoglavosti, Bikovi su izrazito posesivni kada je u pitanju ono što smatraju svojim. Ako je Bik bacio oko na nešto – ili nekoga – držaće se toga i neće lako odustati. To se odnosi na sve, od materijalnih stvari do međuljudskih odnosa, piše Index.
Tigrovi Tigrovi su poznati po svom intenzivnom pogledu i strastvenoj energiji. Kada je u pitanju ljubav, mogu biti izrazito posesivni. Svoje partnere vide kao produžetak sebe i vole imati kontrolu nad situacijom. Međutim, njihova posesivnost može biti poput mača s dve oštrice: iako su u stanju pružiti veliku količinu ljubavi i pažnje, takođe mogu početi da previše kontrolišu partnera.
Zec Zečevi su, suprotno popularnom uverenju, vrlo posesivni. Tihi su i mirni, ali kada osete da je nešto njihovo ugroženo, mogu postati zaštitnički nastrojeni. Ova posesivnost se najviše vidi u romantičnim odnosima, gde Zečevi žele biti jedini izvor sreće za svoje partnere.
Kineski horoskop predviđa da za ovaj znak 2023. počinje period blagostanja i trajaće 10 godina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.