Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jun.2023, 09:30

Ovi znaci zodijaka uvek ispunjavaju svoja obećanja, možete biti sigurni

MK 10. jun 2023. 07:52

Foto: pekels.com/laura-lukacs

Ovi horoskopski znaci se ističu kada je u pitanju prošlost i držanje obećanja.
Evo znaka zodijaka koji uvek isporučuju ono što obećavaju.
Bik
Bikovi su poznati po svojoj posvećenosti i posebnosti. Obećanja shvataju ozbiljno i verovatno su jedan od najpouzdanijih znakova zodijaka. Kada Bik da obećanje, možete biti sigurni da će se ono ispitati.
Rak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Rakovi su emocionalno intuitivni i veoma povezani sa svojim voljenima. Kada Rak obeća, to čini iz dna svog srca. Poznati su i po svojoj lojalnosti, pa će učiniti sve što je u njihovoj moći da ispostuju obecanje.
Devica
Device su poznate po svojoj organizovanosti i pažnji na detalje. Kada daju obecanje, oni to detaljno planiraju kako bi osigurali da obecanje bude ispunjeno. Retko daju obećanja koja ne mogu da ispune.
Škorpija
Škorpije su izuzetno strastvene i odane. Kada nešto obeća, ona to čini sa punim uverenjem i namerava da to obećanje ispuni. Njihova snaga volje i odlučnost im često pomaže da ostvare svoje ciljeve.
Jarac
Jarčevi su disciplinovani, praktični i značajni. Veoma su posvećeni svojim obavezama i često će ići više da ispuni svoja obećanja. Poznati su i po svom strpljenju i upornosti, što im pomaže da se drže svojih reči bez obzira na prepreke, prenosi on. Indek.hr.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.



Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.