Ovi horoskopski znakovi su veoma energični i uvek spremni za akciju

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi horoskopski znakovi su veoma energični i uvek spremni za akciju

Oni nikad nemaju mira.

Za ove horoskopske znakove idealno provođenje slobodnog vremena nikad nije ležanje i gledanje filmova. Oni su neprestano u pokretu i u iščekivanju nove pustolovine, a deluju kao da im odmor nije ni potreban.

Kako piše Your Tango, ova tri znaka Zodijaka uvek su spremna za akciju.

Strelac

Strelčevima je cela Zemlja dom. Oni prilično rano počinju da putuju i istražuju nove kulture, a najviše to vole da rade sami, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi upoznali što više ljudi. Ono što im baš i ne ide u korist je činjenica da im brzo dosadi isto mesto pa su poznati po tome da i posao menjaju brže nego osobe rođene u drugim znakovima.

Ovan

Ovnovi imaju neverovatnu energiju. Za njih je idealan dan onaj koji se u potpunosti razlikuje od prethodnog i koji je prepun novih izazova. Osobe rođene u znaku Ovna često imaju tendenciju da posvećuju pažnju na previše stvari odjednom jer ih je lako dekoncentrisati, ali uspešno obavljaju sve zadatke koji se nađu pred njima čim shvate da ne mogu da rade deset stvari odjednom.

Blizanci

Dok Strelčevima brzo dosadi jedno radno mesto, Blizancima dosade isti ljudi. Oni obožavaju da se sele iz države u državu i s kontinenta na kontinent, a isto tako vole da menjaju i društva. Ipak, jedna od njihovih najvećih mana je neorganiziranost jer imaju previše energije koju ne znaju da usmere kako treba, prenosi Index. Često odlažu stvari koje je odavno trebalo da urade jer im je nešto drugo zanimljivije pa nisu omiljeni među poslodavcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.