Ovi horoskopski znakovi su najveće kukavice, njihovi strahovi ih često parališu

Izvor: B92, 13.Sep.2023, 20:25

Ovi horoskopski znakovi su najveće kukavice, njihovi strahovi ih često parališu

Poznato je da su neki horoskopski znakovi prave kukavice.

Strah od različitih situacija duboko je ukorenjen u njima. Ali šta tačno čini ove znakove sklonim strahu i kako ti strahovi oblikuju njihove živote?

Rak

Rakovi su po prirodi osetljivi i emotivni, a ovi kvaliteti ih često vode u svet straha. Plaše se odbacivanja i napuštanja, što ih može podstaći da se preterano vežu za druge ljude. Njihova anksioznost ih može naterati da se povuku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred raznim izazovima koji mogu izazvati njihove strahove.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za harmonijom i izbegavanjem sukoba. Njihov strah od suočavanja sa neprijatnim situacijama ili nesuglasicama može ih pretvoriti u prave kukavice. Često žrtvuju sopstvene potrebe da bi održali mir u svojim odnosima, ali istovremeno pate.

Riba

Ribe su izuzetno empatične, ali to ih čini osetljivim na energije i emocije oko sebe. Njihov strah od povrede može ih navesti da izbegnu konfrontaciju i da se suoče sa teškim situacijama. Umesto toga, oni se mogu povući ili koristiti pasivno-agresivne strategije kako bi izbegli direktno suočavanje sa svojim strahovima.

Jarac

Jarčevi su često orijentisani ka cilju, ali njihov strah od neuspeha može da ih parališe. Plaše se da ne razočaraju sebe ili druge, pa se mogu uzdržati od preuzimanja rizika ili inovacija. Njihov strah od neuspeha može ih zadržati i ograničiti njihov potencijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.