Ovi horoskopski znakovi ne veruju da će ikada pronaći ljubav

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 18:24

Ovi horoskopski znakovi ne veruju da će ikada pronaći ljubav

Svako od nas, u nekoj fazi svog života, može pomisliti kako prava ljubav ne postoji.

U momentima samoće i očaja, ovakve misli mogu nam se činiti sasvim logičnim. Istina, nije lako naći onu pravu osobu, posebno u svetu u kojem se život odvija brzim tempom, a međuljudski odnosi često postaju površni i isprazni. Ali, neki horoskopski znakovi se posebno ističu zbog pesimizma kada je u pitanju ljubav. Evo o kojim je znakovima reč.

Devica

Device >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Često proučavaju i analiziraju svaki detalj, što uključuje i njihove ljubavne odnose. Iz tog razloga, Device mogu biti vrlo kritične i skeptične prema potencijalnim partnerima. Strah od greške ili neuspeha može ih naterati da veruju kako neće pronaći pravu ljubav.

Jarac

Jarci su vrlo oprezni i metodični, a ponekad i pesimistični. Kada je u pitanju ljubav, ne žele da budu ranjivi. Oni mogu smatrati da je ljubav nestabilna i nesigurna, pa često grade zidove oko svog srca, odnosno kako bi se zaštitili. Ovo može dovesti do toga da veruju da nikada neće pronaći pravu ljubav.

Vodolija

Vodolija cene svoju slobodu i nezavisnost više od bilo čega. Često mogu da budu i ti distancirani i hladni, što može stvoriti utisak da ne veruju u ljubav. Pošto su skloni individualizmu, oni često veruju da nikad neće pronaći nekoga ko bi ih voleo baš takve kakvi jesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.