Ovde NE POMAŽE NI VELIČINA! Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku NAJGORI je u KREVETU, bukvalno nema pojma šta radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:47

Ovde NE POMAŽE NI VELIČINA! Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku NAJGORI je u KREVETU, bukvalno nema pojma šta radi

Nećete verovati kada vidite ko je u pitanju!

Ljubitelji astrologije znaju da zvezde kontrolišu sudbinu, uspone i padove, ali verovali ili ne, takođe kontrolišu i intimni život. Prema tvrdnjama astrologa, jedan znak se posebno slabo snalazi u krevetu.

Reč je, na iznenađenje mnogih, o Lavovima.

Lavovi su po prirodi puni samopouzdanja pa čak i pomalo umišljeni, no kako kažu zvezde, radi se i o horoskopskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaku koji se najslabije snalazi u krevetu.

Preciznije, imaju potencijala da postanu jako dobri, no za to im je potreban i vrlo strpljiv partner koji ih neće osuđivati.

Zato mu nemojte zameriti ako ponekad nije za isprobavanje novih stvari, ako voli one ustaljenje, te zaspi odmah nakon vođenja ljubavi.

Nije stvar u partneru, nego u njima.

No jednom kad se opuste i steknu potrebnu sigurnost, Lavovi mogu postati vrlo dobri ljubavnici koje nećete lako zaboraviti.

Kada on oseti da njegova moć dobija odgovarajuća priznanja, potrudiće se još više i nastojaće da pronađe sve vaše erogene zone. Dajte mu do znanja da njegovi napori imaju željeni učinak. Uredno mu se divite. To može stvoriti prilično intenzivnu uzlaznu spiralu senzualnosti i užitka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.