Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2020, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan ljutnje, Škorpija prošlosti: Evo čega se svaki horoskopski znak mora odreći u 2020. godini

Februar se polako briži kraju. Godina ubrazno grabi napred i vreme je da nam život krene uzlaznom putanjom. Da bi se to desilo svaki od horoskopskih znakova mora da se odrekne bremena koje nosi sa sobom i koje ga sputava u napredovanju.
Ovan Morate se osloboditi ljutnje i ogorčenosti prema ljudima koji su vam učinili zlo. Samo priznajte da ste se stvarno „zeznuli“ kada ste im verovali. I shvatite: oni su zauvek otišli iz vašeg života.
Bik Popustite sa cinizmom. Dozvolite sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da ponovo verujete u ljubavi, dozvolite sebi da ponovo verujete u sreću.
Blizanci Morate da se oslobodite krivice. Nema potrebe da sebe krivite za greške koje su se desile pre nekoliko godina, za greške koje više niko ne pamti i koje se više ne mogu ispraviti.
Rak Prepustite se želji da udovoljite svima. Priznajte da ste odgovorni samo za svoju sreću, ali ne i sreću drugih.
Lav Trebalo bi da se odustanete do društvenih mreža. Ostavite telefon na stranu, prestanite da se poredite sa drugim ljudima na društvenim mrežama. To nije realna slika stvarnosti.
Devica Treba da se odreknete želje da budete uvek u pravu u svemu. Prihvatite činjenicu da možda vi ne znate baš sve.
Vaga Oslobodite se sumnje u sebe. Prestanite da se suzdržavate jer se ponašate kao vaš najstroži i često nepravedan kritičar.
Škorpija Popustite sa zamerkama. Bilo bi dobro da ostavite svoju prošlost u prošlosti, gde i pripada.
Strelac Oslobodite se svojih strahova. Trebalo bi da gledate van svoje zone komfora i počnete malo da rizikujete. Baš kao što i odgovara vašoj ličnosti.
Jarac Morate da ispunite svoja očekivanja. Prestanite da verujete da definitivno treba da se desi nešto veliko kako biste bili srećni. Ne zaboravite: život je kratak.
Vodolija Oslobodite se toksičnih prijatelja. I bez obzira koliko godina traje vaše takozvano „prijateljstvo“ sa tom osobom, jer ako vam naudi, bolje je da prestanete da se družite sa njom.
Ribe Prestanite da strepite zbog budućnosti. Usredsredite se na ono što se danas dešava u vašem životu, umesto da nagađete šta vam se tek sprema.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

5 horoskopskih znakova za koje se smatra da se dobro ljube

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2020

Ponekad romantični i dugotrajni poljubac može reći mnogo više nego reči. Dobar poljubac ponekad zna biti najlepše sećanje na nekog partnera.. Foto: Shutterstock. Da bismo se dobro ljubili, potrebna je i određena veština, a ne samo emocije.. Kada želimo bolje upoznati neku osobu često tražimo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.