Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 22:31

Ova tri horoskopska znaka pronaći će veliku ljubav ovog proleća

A. J.
3. mart 2024. 20:50

Foto: unsplash.com/johnschno

Polako primećujemo da se tmurna zima završava i proleće je pred vratima. Dok nam sunčevi zraci malo greju lice, osećamo kako se leptiri u stomaku polako bude. Sezona Riba nas približava našim emocijama i našoj podsvesti – odjednom sve deluje mnogo intenzivnije nego ranije. Za tri horoskopska znaka to znači sledeće: zaista mnogo jakih osećanja.
Od 10. marta, mlad mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u horoskopskom znaku Riba takođe će nam dati kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata. Bez obzira da li želite da napravite listu za čitanje, naslikate novu sliku ili pronađete drugi hobi, najbolje je vreme da oslobodite svoju kreativnu stranu.
Od 11. marta stvari će postati zaista romantične za sve znakove zodijaka, zahvaljujući Veneri. Ljubav, saosećanje i velikodušnost su na dnevnom redu. Ova vibracija je savršena za prve sastanke i velika osećanja. Da li ste ikada želeli da napravite veliki romantični gest za svoju simpatiju? Tada je savršeno vreme jer će vaš gest najverovatnije biti dobro primljen. Samo treba da razmislite malo o tome kako će se druga osoba osećati u vezi sa tim.
Ova tri horoskopska znaka će svoju pravu ljubav pronaći na proleće. Iako bi to, naravno, moglo biti prilično romantično za sve horoskopske znakove, velika je verovatnoća da će ova tri horoskopska znaka svoju pravu ljubav pronaći na proleće.
Rak Verovatno ste čuli izreku: „Moraš da voliš sebe pre nego što možeš da voliš druge.“ Ova izreka nam nije uvek prikladna, ali horoskopski znak Rak će je ponovo otkriti ovog proleća, odnosno otkriće nekoliko stvari o sebi koje ranije nije video. Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjima, ali ćete onda na svet gledati drugim očima. A kada pogledate oko sebe, sa novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – tada ćete druge ljude videti drugim očima. A onda bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko zagleda u svaki aspekt vaše unutrašnjosti i vidi ljubav.
Škorpija Horoskopski znak Škorpija trenutno misli da nije spreman za pravu ljubav. Možda ste imali težak raskid ili ste u trenutku u životu kada ne možete da zamislite ljubav. Ali sada bi neko mogao da uđe u vaš život i da ga promeni zauvek. Zaista vas očekuje nešto veoma posebno. Ali čak i ako kasnije ne mislite da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo sa tom jednom osobom doneće vam mnogo platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izleči ranjeno srce.
Ribe Na Ribe posebno utiče njihovo godišnje doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da osetite kao da vam zemlja izmiče ispod nogu. Sve je više romantičnih snova, a oko 11. marta nećete znati da li možete da se suzdržite. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba se plašiti svojih emocija i staviti sve na sto. Ovo je jedini način na koji druga osoba zaista može da stekne sliku situacije i možda se usuđuje da jasno izrazi svoja osećanja, piše Miss7.
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.