Ova tri horoskopska znaka najviše pate zbog uticaja toksičnih majki

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 19:55

Ova tri horoskopska znaka najviše pate zbog uticaja toksičnih majki

U astrologiji određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju da budu osetljiviji na uticaje svojih roditelja, posebno majki. Kada su te majke toksične, ovi znakovi mogu posebno da pate.

Rak

Rakovi su povezani s porodicom i domom. Imaju snažan emotivni odgovor na oporodičnu dinamiku. Toksična majka može duboko da utiče na njihovo emocionalno stanje i samim tim ostavi trajne posledice na njihovu samosvest i emocionalnu stabilnost.

Rakovi bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nauče da postavljaju granice i traže emocionalnu podršku izvan porodice. Terapija ili savetovanje mogu biti korisni u obradi prošlih trauma i izgradnji zdravijeg emocionalnog temelja.

Vaga

Vage teže skladu i ravnoteži u odnosima. Toksična majka može da poremeti tu ravnotežu, ostavljajući Vagu u stanju konstantnog emocionalnog sukoba. Vage mogu imati poteškoće u suočavanju s negativnostima i mogu se boriti da održe unutrašnji mir.

Vagama se preporučuje da se fokusiraju na sopstvene potrebe i dobrobit, nauče da kažu "ne" i izgrade podržavajuće društvene mreže. To je ključno za njihov emocionalni oporavak.

Devica

Device su sklonije analiziranju i kritičkom razmišljanju, što može da dovede do prevelikog preispitivanja sopstvene vrednosti u prisusutvu toksične majke. Stalna kritika može da utiče na Devicu da se oseća nesigurno i nesavršeno.

Devicama se savetuje da razviju veće samopouzdanje i nauče da razlikuju konstruktivnu kritiku od toksičnog ponašanja. Praktiikovanje samoljubavi i afirmacija može im pomoći u jačanju samopoštovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.