Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jun.2023, 01:30

Ova četiri horoskopska znaka su najbolja opcija za jednu noć

Ova 4 horoskopska znaka su najbolja varijanta za jednu noć. Hajde!
Neki znakovi su prirodno skloni spontanoj seksualnosti, dok drugi imaju tendenciju da potiču svoje želje. Vodeni znaci su emotivni i slatki, ali to ne znači da su svi isti. Svaki od tri vodena znaka izražava svoju seksualnost na jedinstven način. I Ribe i Rak imaju tendenciju da budu meki romantičari, dok su Škorpije superseksualne.
U međuvremenu, zemljani znaci poput Jarca i Bika vole da se malo uprljaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Device su malo više plašljive za vezu za jednu noć – imaju tendenciju da se preterano razmišljaju o svojim odnosima.
Vatreni znaci kao što su Strelci ne mogu da ga zadrže u pantalonama — znaju kako se zabavljaju i vole da im veze budu kratke i slatke. Druga dva vatrena znaka, Ovan i Lav, takođe su se vratili kada je u pitanju seksualnost, ali imaju tendenciju da se više uzbude.
I vazdušni znaci – nemojte da počnemo. Bez druženja i razgovora njihova seksualnost teško da će se aktivirati. Dakle, hajde da znamo: koji znaci zodijaka su najbolji za jednu noć?
horoskopski znaci koji su najbolja varijanta za jednu noć Strelac Strelci su neki od najsmešnijih čudaka koje ćete ikada sresti – vole da posećuju nove barove i muzičke prostore. Poznat i kao najveći avanturisti zodijak; one sa kojima ćete se u mogućnosti povezivati u hostelu na Tajlandu na svom putovanju Eat, Prai, Love.
Strelci znaju kako da vas obore s nogu i odvedu u svoj stan ispunjen psihodeličnom umetničkom i skulpturama golih dama. Obavezno sačuvajte broj ovog Strelca. U slučaju potrebe.
Bik Bikovi znaju kako da se osećaju razmaženo i zbrinuto. Čak i ako ste tamo samo jednu noć, oni će i dalje učiniti da se osećate kao kraljevski član. Ako pitate, verovatno će otvoriti svoju najbolju flašu viskija i kupiti vam i čokoladu! Osim toga, samo da znate, Bikovi su majstori predigre.
Ujutro možete očekivati da Bik pripremi doručak—očekujte francuski tost, pravi javorov sirup, kajganu. Samo se nemojte više vezati za svog Bika.
Škorpija Škorpija je poznata po svojoj misterioznoj i kultnoj prirodi, što znači da su u kontaktu sa svojom mračnom, seksi stranom. Škorpija je muzičar iz senke sa kojim bi trebalo da se družite na koledžu nakon lošeg raskida. Ti i ova seksi Škorpija će se pogledati sa druge strane sobe i verovatno popiti apsint.
Škorpija mora da ima seksi igračke negde u svom stanu. Škorpija je prava mera strasti bez obaveza.
Jarac Jarčevi su sjajni varijanta za jednu noć jer su tako precizni. Jarčevi su toliko prizemni da vam se neće posvetiti – znaju šta žele i ne stide se da vam kažu. Budite sigurni da se Jarac neće zakačiti na vas i da vam možete poslati poruku kad god vam treba dobar provod, a da ne razmišljate više o tome. Samo nemojte očekivati da će vas odvesti na otmenu večeru – to je van vašeg dogovora.
proudnatalia/istock/gettiimagesplus


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.