Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 05:30

Ova 4 horoskopska znaka dobijaju novac do 29. jula! Veliki priliv stiže sa svih strana

Kako je počela retrogradna Venera, krenuli smo da igramo još jednu zvezdani ruleta astrolozi se slažu da će određeni znakovi imati više finansijske sreće od drugih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
RAK
Pred vama je veoma povoljan period za novac. Prepuno drugo polje novca doprinosi tome da vam je novac bukvalno lep. Zato se treba okušati i u igri na sreću. Očekuje vas bolje plaćena poslovna ponuda.
Shutterstock
ŠKORPIJA
Jupiter u Biku je blagonaklon, tako da možete profitirati kroz novo poslovno partnerstvo. Moraće doći sa određenim rizicima, ali će se isplatiti. Bikovi su odlični partneri za novac.
Čitati:Horoskop za 22. jul: Lavovi u zabranjenoj zoni, Škorpije na testu, san donošenje rešenja za ovaj znak VACANCI
Mars u dvanaestoj kući donosi vam dodatnu zaradu kroz posao za koji nećete biti prijavljeni. Ovo su neki tajni izvori finansiranja, tako da treba da budete oprezni. Biće novca, ali pazite šta pregovarate.
Shutterstock
STRELAC
Da, Saturn je retrogradan, pa pokušavate da platite stare duge, ali Pluton donosi mogućnost velikog priliva novca. Ako novac može kasniti nekoliko dana, sigurno će stići.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.