Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2021, 18:40

Ova 3 znaka do 21. novembra blistaće od sreće a snovi će im se pretvarati u stvarnost

Jedna od horoskopskih sezona o kojima se najviše priča je ovde, i definitivno nije ona koje će samo proći ispod radara, jer energija Škorpiona ima tendenciju da privuče pažnju. Posle veoma duge sezone Vage (hvala, retrogradni Merkure), konačno prelazimo na dublje, emocionalno intenzivnije vreme, zahvaljujući sezoni Škorpije. To znači zbogom Veneri (Vagin planetarni vladar) i zdravo Marsu (planetarni vladar Škorpije).
Ova fiksna energija vodenog znaka je ona koju ili volite da mrzite, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ili mrzite da volite. U svakom slučaju, bićete pogođeni – neki više od drugih. Ali ne brinite, to će biti super period za nekoliko odabranih. Sezona Škorpije 2021. biće najsrećnija za Bika, Raka i Škorpiju posebno, tako da je za ova tri znaka bolje da se vežu, jer ih očekuje jako brza vožnja.
Sezona Škorpije je emocionalno intenzivna, ali nemojte da vas zavara. To ne znači da ćete zaista deliti svoja osećanja sa bilo kim, samo ćete ih intenzivno osećati. Ovo je vreme kada ranjivost možda nije vaš cilj, ali da biste uspostavili duboke, intimne odnose sa drugima, morate dozvoliti sebi da budete ranjivi, to je neophodno. Iako mnogi horoskopski znakovi možda neće dobro funkcionisati sa ovom energijom, Bik, Rak i Škorpija definitivno hoće. Evo šta svaki znak može da očekuje:
Bik Кao sestrinskom znaku Škorpije, vaša fiksna energija će biti poboljšana ove sezone, a vodena priroda Škorpije će lepo upotpuniti karakteristike vašeg zemaljskog znaka. Dok sunce putuje kroz vašu sedmu kuću odnosa, ovo je vreme kada ćete veliku pažnju usmeravati na svoje veze, a sezona Škorpije će vam omogućiti da stvorite dublje i čvršće veze.
Intenzivna emocionalna vezanost može biti nešto što je pomalo izvan vaše zone udobnosti, ali kao znak zodijaka koji traži zadovoljstvo, ovo doba godine će vam pružiti osećanja za kojima niste ni znali da žudite, a vaš partner biće željan da učestvuje.
Rak Budući da ste vodeni znak, energija Škorpije vas ne zastrašuje kao druge znakove. U stvari, imate tendenciju da napredujete tokom ovog vremena. Dok sunce putuje kroz vašu petu kuću romantike, zadovoljstva i samoizražavanja, bićete željni da istražite zamršenu emocionalnu dinamiku svih novih potencijalnih ljubavnih interesovanja tokom ovog vremena, kao i da kreativno kanališete ovu energiju .
Vi ste neko ko uvek tačno zna kako se oseća, a sezona Škorpije će vam omogućiti da udvostručite svoje instinkte. Pošto je Škorpija malo suptilniji znak, osećaćete se kao da bolje razumete svoja osećanja tako da ona ne donose sve vaše odluke umesto vas.
Škorpija Ovo je vaše vreme da zablistate, Škorpije, zato budite sigurni da sve što vam se nudi uzmete i iskoristite. Vaša emocionalno intenzivna priroda je u potpunosti podržana tokom ovog perioda, i verovatno je da se nikada niste osećali toliko svojim. Sve dobija vibraciju energije koju dobro poznajete, tako da nećete morati mnogo toga da objašnjavate sebi ni drugima ili da se osećate neshvaćeno.
Sunce koje se kreće kroz vašu prvu kuću baca reflektore direktno na vas. Bez obzira da li želite pažnju ili ne, u ovom trenutku ste još magnetičniji nego inače. Očekujte više pažnje, ali takođe očekujte da ćete moći da se nosite sa tim sa lakoćom. Posedujete energiju kao niko drugi, a vaša sezona je savršeno vreme da je priznate i cenite.
Škorpija je najstrastvenija žena Zodijaka koja će zauvek ukrasti srce muškarcu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.