Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2023, 15:56

Ova 3 znaka Zodijaka važe za najveće manipulatore, vrlo lako mogu da vam naprave horor od života

Predstavnici nekih horoskopskih znakova češće od drugih ispadaju lukavi manipulatori. Čini se da su u stanju da kontrolišu vaše misli i uvek postignu ono što žele…
Blizanci Blizanci, prema astrolozima, znaju kako da upravljaju ljudima. Oni lukavo nadahnjuju druge svojim mislima, ali ako ne uspeju da „prodobiju” nekoga za sebe, veoma se naljute. A onda neki predstavnici ovog horoskopskog znaka priređuju „horor“, pokušavajući da unište život svima koje vide, piše Stil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Rak Rakovi često postižu uspeh na poslu, ali se ne mogu uvek pohvaliti velikim brojem prijatelja. I to nije nikakva slučajnost, smatraju astrolozi. Stvar je u tome što neki predstavnici ovog horoskopskog znaka plaše ljude svojim jezivim karakterom.
Rakovi mogu da manipulišu prijateljima, uvek žele da sve ide po njihovom scenariju. Pored toga, u vezi, Rakovi „manipulišu“ svog partnera, čineći ga što slabijim. Astrolozi veruju da je bolje ne petljati se sa predstavnicima ovog horoskopskog znaka.
Škorpija Ovaj znak se smatra najopasnijim. Škorpije su strašne u ljutnji i mogu da prodru u misli ljudi. Oni nameću svoje mišljenje i mogu veoma surovo da se osvete onima koji pokušavaju da im protivreče.
Predstavnici ovog horoskopskog znaka se često nazivaju „toksičnim“. Oni „truju” sve oko sebe i kvare raspoloženje ljudima iz zabave. U timu, Škorpije uvek zauzimaju liderske pozicije, ali ih mnogi jednostavno ne podnose.
Koji horoskopski znaci najviše lažu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.