Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2021, 22:56

Ova 3 horoskopska znaka su Alfa žene, najmoćnije od svih u Zodijaku

Neke žene su prosto rođene da budu blage, tihe, smerne, povučene. Neke su pak uvek u nekoj vrsti nadjačavanja snaga sa muškarcima, i u tom takmičenju obično pobeđuju. One su Alfa žene.
Ovaj tekst opisuje savršeno dominantne i zavodljive žene prema Zodijaku. Proverite da li ste jedna od njih.
Bik Ženski Bik je savršena domaćica. Osim što je spretna u kuhinji, sposobna je ugoditi svom partneru i pružiti mu bezgraničnu ljubav. Njen dom je veoma uredan, topao i prijatan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Osim toga, ona ima veliki poslovni talenat, a zbog svoje „fobije“ od siromaštva sposobna je i sama zaraditi novac. Nema potrebe spominjati njene ekstatične obline. Ona je prava žena.
Vaga Ona je prava lepotica, najlepša od svih znakova Zodijaka. Kad te pogleda u oči, oprostićeš joj sve. Ne može se pohvaliti kao sjajna domaćica, ali njena lepota je dobar genetski materijal koji se prenosi na njenu decu.
Svojim lepim manirima i držanjem privlači pažnju kao da je boginja. I njen stav joj otvara vrata. Možda nije fer, ali tako je.
Lav Baš kao i muški Lav, i ženski Lav je dominantan i moćan. Njen izgled je fascinantan, može nametnuti svoju volju i sama za sebe izabrati savršenog muškarca. Pripada joj jer je i sama savršena.
Ona je kraljica stila i mode, pa čak i kada nije dobro raspoložena, naći će način da se predstavi kao da je u svom najboljem izdanju, i poverovaćete joj.
Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka nikada neće napraviti ljubomornu scenu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.