Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 06:30

Ova 3 horoskopska znaka bi mogla reći sudbonosno „DA!“ do kraja 2023.

DR 19. jun 2023. 06:05

Foto: .pekels.com/sandro-crepulja

Mnogi od nas sajaju o životnoj ljubavi i postoji nešto zaista kada nas voljna osoba zamoli da sprovedemo ostatak života zajedno. U takvim situacijama, čak i oni koji možda nisu ni razmišljali o braku uglavnom ostaju razoružani. Međutim, u isto vreme, predlog bi ipak trebalo da se desi kada su obe strane spremne, i kada ste sigurni da je osoba sa kojom ste „ta“. Sudeći po astrološkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prognozama, 3 znaka će imati nešto više sreće od ostalih, odnosno veća je šansa da će reći to sudbonosno „da“.
Lav Lavovi su poznati po svojoj strasti i potrebi da sijaju. Do kraja godine možete očekivati da će mnogi Lavovi biti spremni da zakorači u brak. Svojom harizmom i samopouzdanjem privući ćete pažnju potencijalnih partnera, a neko od njih bi mogao biti dovoljno hrabar da vam stavi prst na prvu.
Vacanci Vage su poznate po svojoj sklonosti ljubavi i harmoniji. Uz snažnu potrebu za ravnotežom u odnosima, nije iznenađujuće što bi se mnoge Vage mogle veriti do kraja godine. Njihova spremnost da se trude u ljubavnim odnosima i pronalaze zajedničko rešenje često će privući budućeg suružnika.
Rak Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i posvećenosti. Svojom nežnom i brižnom prirodom mogu da stvore jake veze sa partnerima. Do kraja godine mnogi Rakovi bi mogli da odluče da odu korak dalje i traže svoju „lepšu” polovinu. Njihova osećajnost i spremnost da se posvete dugoročnim vezama često osvajaju srca njihovih partnera.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.



Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Čuveni indijski astrolog predviđa najbolje leto u životu za ova 3 horoskopa

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023

DR 19. jun 2023. 04:01. . Foto: Pekels/Jessica Ticozzelli . . Dr Adžai Bambi je vrhunski indijski astrolog poznat po svom velikom znanju i tačnim prognozama. On je veliko ime u svojoj oblasti.. Ima 40 godina iskustva u astrologiji i dobro shvata stvarnost. Savetuje političare, zabavljače, sportiste...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.