Osmica je preokupirana NOVCEM i statusom u društvu! Sva verovanja vezana za ovaj magični numerološki broj!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmica je preokupirana NOVCEM i statusom u društvu! Sva verovanja vezana za ovaj magični numerološki broj!

AUTOR: Horoskopius/M.M. DATUM I VREME: 09.07.2019. 11:30 Ukoliko je Vaš numerološki broj osam, potraga za novcem i statusom biće veoma izražena kod Vas. Ove osobe su često najmoćnije, samouverene i uspešne u materijalnim stvarima. Foto: Shutterstock Osmica kao ličnost često ima tendeciju da bude nezavisna, konkurentna, praktična i prisilna kada je potrebno. Upravljanje poslovima, sobom i svojim okruženjem prilično je jednostavno za ove osobe. Kao rođeni pod ovim brojem imate izuzetan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << potencijal za stvaranje i razvijanje ideja sa tendencijom ka njihovom realizovanju. Ključne reči i kvaliteti za osmicu su praktičnost, orijentisanost, stremljenje ka moći i materijalnim ciljevima. SAMI POŠTUJU SVOJA PRAVILA Skloni su svađama i pravi su lenjivci! Sva verovanja vezana za numerološki broj 4!   Uobičajeno je za osobe rođene pod numerološkim brojem osam da imaju malo ili nimalo vremena za snove i vizije. Sa nogama čvrsto na zemlji verovatnije je da će se baviti realnim stvarima koje ih okružuju. Ovo može da iskomplikuje odnose, ako drugi nisu svesni ili ne žele da prihvate njihovu prirodu. Osmica često može biti toliko preokupirana novcem da u potpunosti zapostavi porodicu, prijatelje i svoj duhovni mir. Pronalaženje vremena za sve važne stvari u životu za osmicu može biti poseban izazov, ali je od vitalnog značaja za njihovu sreću. NUMEROLOGIJA OTKRIVA ŠTA ZAISTA TREBA DA JEDETE Četvorkama za NAPETOST lek je NANA, SEDMICE po svaku cenu da IZBEGAVAJU OVU namirnicu! Foto: Shutterstock, ilustracija Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem osam je sticanje novca i moći koja dolazi sa odgovarajućom manipulaijom. Osmica uglavnom nikada nije nesrećna, sreća nema veze sa ovim osobama. Genijalnost, ravnoteža i naporan rad je ono što donosi nagrade. NUMEROLOGIJA OTKRIVA! ŠTA VAŠE IME I PREZIME GOVORE O VAMA Izračunajte da li ste među onima čiji broj nosi NESREĆU i najveći RIZIK!   Veoma važna stvar za sve osmice […] More
The post Osmica je preokupirana NOVCEM i statusom u društvu! Sva verovanja vezana za ovaj magični numerološki broj! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.