Oni su najpoželjniji muškarci horoskopa: Jedan pogled na njega i - zaljubljeni ste

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 22:00

Oni su najpoželjniji muškarci horoskopa: Jedan pogled na njega i - zaljubljeni ste

Nakon što ste saznali u kojim horoskopskim znacima se rađaju najlepše žene, vreme je da da vas upoznamo i sa drugom stranom - koji muškarci su fatalni za suprotan pol, prema tumačenju astrologa.

U pitanju su tri znaka i za njih astrolozi smatraju da su najfatalniji za žene i najpoželjniji ljubavnici. Ukoliko ne možete da se ne okrenete za njim, ili možda osetite leptiriće u stomaku ili snažnu energiju kada prođe pored vas, ili pak kada ga samo pogledate - znajte, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on je Škorpija, Jarac ili Vaga.

Saznajte i kakav je prema ženama, ali i kako da ga osvojite.

Škorpija

Muškarci Škorpije privlače nekom mračnom energijom kojoj je nemoguće odoleti. Možda će vas nervirati na prvu, ali ćete zasigurno maštati o njemu kada legnete u krevet. Jedan pogled na njega dovoljan je da osvoji vaše srce. Imaju očaravajuću energiju.

Međutim, ako pogledate u srce Škorpije, shvatićete da su, u stvari, predstavnici ovog horoskopskog znaka komplikovani muškarci. Moraćete da se potrudite da biste pridobili njihovo poverenje. Ali ako uspete, možete biti sigurni da će ljubav i predanost Škorpije ostati zauvek sa vama.

Samo snažne žene mogu da izgrade uspešnu vezu sa Škorpijama, jer predstavnici ovog znaka uvek govore istinu, a to može lako da vam povredi osećanja. Ako želite da budete s takvim čovekom, jednostavno ne bi trebalo da uzimate sve njegove izjave k srcu.

Jarac

Na prvi pogled hladni, nezainteresovani i nedostižni, a u stvari sve suprotno. Jarca možete da zavedete samo ako on to bude želeo, zato pripazite na ponašanje, jer mu je to i najvažnije. Muškarac Jarac neodoljivo pleni svojom mističnom prirodom. Omiljen u društvu i među ženama, a uvek tako malo govori o sebi. To je baš ono što zavede svaku damu. Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka jako je dobar otac i suprug, rođen da bude autoritet, ali i glava porodice. Muškarac Jarac se jako sporo odlučuje na vezu, a još teže ulazi u brak. Njemu je potrebno mnogo vremena da se odluči i da vas analizira.

S obzirom na to da mu je jako stalo do tradicije i da mu je jako bitna porodica, muškarac Jarac učiniće sve za one koje voli. Žena koju voli uvek će imati sve što joj je potrebno, pažnju, ljubav i pravi osećaj porodice.

Vaga

Muškarac Vaga je hedonista. Voli da uživa u svakom momentu svog života, a to se tako lepo ispoljava. Takođe, Vage su poznate po dobrom stilu oblačenja, tako da ćete gospodina primetiti i na drugom kraju prostorije. Uvek imaju svoj stil, kako kod odeće, tako i kod žena. Jedan pogled ovakvog muškarca, i zaljubljeni ste.

Ako se zabavljate sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka, možete biti sigurni da će učiniti sve da vas zadovolji u krevetu i van njega. Vaga je kreativna u zavođenju. Ljubavne sastanke i njegove romantične gestove nemoguće je zaboraviti. Predstavnici ovog znaka ne vole sukobe, i zato pokušavaju da ih izbegnu. Ako žele da vas ubede u nešto, pokušaće po svaku cenu da dokažu da su u pravu.

Između ostalog, ovaj čovek vas nikada neće izneveriti. On će biti na vašoj strani, bez obzira na sve. Čak i tokom svađe, pokušaće da vas uteši, jer mu je teško da gleda kako se uzrujavate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.