Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2023, 13:06

Oni su najotrovniji znak Zodijaka i od njih treba bežati što je dalje moguće

Strastvene, a tajananstvene.
Škorpiju – misteriozni znak zodijaka, koji vlada od 23. oktobra do 21. novembra prati reputacija najmračnijeg i najstrastvenijeg. Neustrašiva, tajanstvena i neodoljivo toksična – takva je Škorpija.
Poznata je po strasti i intenzitetu, što može biti očaravajuće, ali i toksično. Upravo ta strastvena priroda i želja za dubokim emocionalnim povezivanjem mogu da dovedu ovaj znak do ekstremnog ponašanja, koje je često vođeno emocijama. Zašto su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Škorpije takve?
Strast ovog horoskopskog znaka je jedno od njegovih najmoćnijih oružja. Kada se zaljubi ili se oseća prevareno i izdano, njegove emocije dostižu vrhunac.
Međutim, ta strast takođe može da izazove preteranu posesivnost i ljubomoru.
Škorpije vole da čuvaju svoje tajne i misli za sebe. Ta tajanstvenost može da dovede do nedostatka poverenja jer drugi nikada ne znaju šta se zaista dešava u njihovoj glavi.
Izvor: Index
Ovaj horoskopski znak je bog zavođenja, ali intimni odnosi sa njim su čista propast

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.