Oni su NAJVEĆI PRELJUBNICI! Ovaj horoskopski znak obožava da ŠVRLJA, prevara mu je u KRVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:12

Oni su NAJVEĆI PRELJUBNICI! Ovaj horoskopski znak obožava da ŠVRLJA, prevara mu je u KRVI

On ne vara zbog požude, nego isključivo ako je u vezi koja ga ne čini srećnim.

Sudeći prema rezultatima nedavnog istraživanja, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelčevi na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljub nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude, nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu na lestvici preljubnika. Naime, oni i "ne stignu" da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju.

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primetiti povećan "interes" za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.