Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2024, 23:30

One su nesalomive i ne odustaju: Najsnažnije žene horoskopa!

One su zaista nesalomive i iz svake životne nedaće izlaze sve jače. One su najsnažnije žene horoskopa
Generalno, žene su veoma jake. One imaju mnogo uloga i balansiraju svoje živote na načine koji često zadivljuju. Ali, hajde da otkrijemo, koje su to najsnažnije među njima? Od vatrene odlučnosti Ovna do praktične mudrosti Jarca, svaki astrološki znak donosi poseban skup osobina koje nas sve inspirišu.
U ogromnom nebeskom plesu, svaki horoskopski znak nosi jedinstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << snage i kvalitete. Danas ističemo kosmičke ratnike među nama – 5 najjačih ženskih horoskopskih znakova.
Žena Ovan Teškoće je ne sputavaju, dok većinu prepreka može sama da savlada. Žena Ovan zna svoju vrednost i samouvereno se kreće kroz život. Ona je pravi borac i izlazi kao pobednik iz većine bitaka. Ako neko pokuša da je kontroliše, biće suočen sa veoma jakim reakcijama, jer ratnik skriven u njoj ne „spava“ baš teško. Želi da bude prva u svemu, svaka vrsta kontrole je besni, puna je nezavisnosti i strastveno sledi svaku svoju želju.
2. Žena Škorpija Škorpija, kojom vladaju Mars i Pluton, je sila na koju treba računati. Sa intenzitetom koji može da prodre u najdublje oblasti, žene Škorpije su misteriozne i privlačne. Njihova odlučnost i snalažljivost čine ih strasnim u bilo kojoj potrazi koju odaberu. Od karijernih ambicija do ličnih odnosa, žene Škorpija se snalaze u životnim izazovima.
3. Žena Lav Vođene Suncem, žene Lavovi sijaju poput nebeskih tela koja njima vladaju. Sa kraljevskim prisustvom i magnetnom harizmom, žene Lavovi su rođene vođe. Njihovo samopouzdanje i velikodušnost osvetljavaju svaku prostoriju u koju uđu.
4. Žena Jarac Jarac, kojim vlada Saturn, oličava disciplinovanog arhitektu zodijaka. Žene Jarčevi su poznate po svojoj ambiciji, strateškom razmišljanju i nepokolebljivoj posvećenosti svojim ciljevima. One grade imperije sa jakim osećajem odgovornosti i praktičnosti.
5. Žena Vodolija Ona može da postigne bilo šta u životu bez ičije pomoći. Vodi ih planeta Uran, planeta muževnog principa, pa su ove žene često doživljene kao hladne i nepristupačne. Ipak, žene Vodolije su nenadmašni borci za pravdu i savršeno verni prijatelji.
jacoblund/istock/gettyimagesplus
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.