Očekuje nas retrogradna Venera: Trajaće do jeseni, a evo šta nam donosi planeta ljubavi

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:06

Očekuje nas retrogradna Venera: Trajaće do jeseni, a evo šta nam donosi "planeta ljubavi"

Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će tri znaka posebno da se izdvoje.

Astrološki gledno, čim je neka planeta retrogradna, to znači da nas očekuje neki povratak na staro.

Venera je planeta koja simbolizuje ljubav, romantične odnose, lepotu, umetnost, estetiku i vrednosti. Kao planeta ljubavi, Venera utiče na našu sposobnost voljenja i našu privlačnost. U znaku Lava, Venera dodaje specifične karakteristike ovim aspektima našeg života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kada je Venera u Lavu, ljubav i romantični odnosi postaju snažno izraženi. Osobe s ovom pozicijom Venere često su strastvene, šarmantne i kreativne u svom pristupu ljubavi. One uživaju u pažnji i pohvalama.

Venera u Lavu krenuće retrogradno 23. jula i doneti mogućnost povratak starih ljubavi i obnavljanje romansi. Kao i u slučaju retrogradnog Merkura, ova pozicija Venere nije povoljna za nove emotivne početke, a povratak na staro može na posletku da se ispostavi kao greška.

Retrogradna Venera doneće povratak starih ljubavi za znakove među kojima su Lavovi, Strelčevi i Ovnovi. Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra.

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Strelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno ne nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođeni uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Znakovi među kojima su Bik, Škorpija i Vodolija će biti pod nepovoljnim uticajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.