Očekuje nas pun Mesec u Devici: Jedan znak će doživeti transformaciju; ostali da se čuvaju

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 19:37

Očekuje nas pun Mesec u Devici: Jedan znak će doživeti transformaciju; ostali da se čuvaju

Pun Mesec u Devici stiže nam 24. februara, a evo kako će to uticati na horoskopske znakove.

Pun Mesec u Devici pruža priliku za usklađivanje svakodnevnih navika s višim ciljevima, pa svoju pažnju usmerava na praktične korake koji vode ka ostvarenju dubljih emocionalnih i duhovnih potreba.

U nastavku teksta saznajte kako će pun Mesec u Devici uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Pun Mesec naglašava vašu potrebu za organizacijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je idealno vreme da preispitate svoje prioritete i uvedete red u "kritične" aspekte života. Možete očekivati iznenadne preokrete koji će vas podstaknuti na akciju.

Veliki nedeljni horoskop: Vage će se preko noći zaljubiti, Rakovi – ovo nije period za zaletanje

Bik

Za vas pun Mesec donosi fokus na finansije i sopstvenu vrednost. Možete da doživite finansijsku sreću, ali samo ako ste spremni da prilagodite svoje dugoročne finansijske planove.

Blizanci

Ovo je razdoblje introspekcije. Pun Mesec u Devici podstiče vas na razmišljanje o vašim najdubljim emocionalnim potrebama. Neke veze mogu da budu na testu, ali iskrena komunikacija donosi jasnoću.

Rak

Pun Mesec osvetljava vaš dom i porodični život. Možete očekivati emocionalne trenutke koji će ojačati porodične veze. Idealno je vreme za rešavanje dugoročnih porodičnih pitanja.

Lav

Vaša komunikacijska veština dolazi do izražaja. Pun Mesec vas podstiče na izražavanje kreativnih ideja. Budite otvoreni za nove načine izražavanja sebe, to može da promeni vašu sudbinu.

Devica

Ovo je vaš trenutak i vi ćete doživeti transformaciju. Pun Mesec u vašem znaku naglašava vaše lične ciljeve i ambicije. Možete očekivati napredak u karijeri, ali budite spremni i na suočavanje s izazovima.

Vaga

Pun Mesec osvetljava vašu duhovnu stranu. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Meditacija i duhovne prakse donose vam mir i jasniju viziju puta koji bi trebalo da pratite.

Škorpija

Društveni život i prijateljstva su u fokusu. Pun Mesec može da donese iznenađenja u vaš društveni krug. Otvorenost prema novim iskustvima vodi vas ka neočekivanim, ali pozitivnim promenama.

Strelac

Naglašeni su karijera i javni život. Pun Mesec donosi prilike za napredovanje, ali samo ako ste spremni naporno da radite. Vaš trud će se prepoznati i biće nagrađen.

Jarac

Ovo je vreme za širenje vaših vidika. Pun Mesec vas podstiče na učenje i istraživanje. Putovanje ili obrazovanje mogu da promene vašu perspektivu i otvore vam nove mogućnosti.

Vodolija

Pun Mesec naglašava vašu potrebu za emocionalnom transformacijom. Možete očekivati duboke promene koje će testirati vašu snagu. Ovo je vreme za otpuštanje onoga što više ne služi vašem najvišem dobru.

Ribe

Odnosi i partnerstva su pod lunarnim mikroskopom. Pun Mesec u Devici može da donese testove i izazove u vašim najbližim vezama. Iskrenost i predanost ključni su za prevladavanje bilo kakvih prepreka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.