OBOŽAVAJU NOĆ IZ JEDNOG RAZLOGA: Ove horoskopske znake u PONOĆ ćete videti da VIRE IZ FRIŽIDERA, ne mogu da zaspe dok nešto ne POJEDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:02

OBOŽAVAJU NOĆ IZ JEDNOG RAZLOGA: Ove horoskopske znake u PONOĆ ćete videti da VIRE IZ FRIŽIDERA, ne mogu da zaspe dok nešto ne POJEDU

Obožavaju da jedu u krevetu

Istina je da je jedenje hrane noću, posebno sat ili dva pre spavanja, povezano sa gojaznošću i nemirnim snom. S druge strane, ako preskočite večeru, rizikujete da se probudite usred noći sa glavoboljom ili stomakom. 

Međutim, ko može odoleti ukusnom noćnom zalogaju pre odlaska u krevet?

Pa, neki horoskopski znaci definitivno ne mogu. Bez obzira na to radi li se o čokoladici, sendviču, omiljenom voću ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostatcima večere, ove znakove Zodijaka često ćete zateći kako se zavlače u frižider pre nego što legnu da spavaju.

Evo horoskopskih znaka koji će teško zaspati bez ukusnog noćnog obroka u krevetu.

Bik

Bikovi su poznati po uživanju u životu i ljubavi prema hrani. Zato često neće moći da zaspe bez nekog ukusnog zalogaja pre odlaska u krevet. Ako su u pitanju ostaci večere ili nešto slatko, oni su tu.

Rak

Emotivni i domaćinski nastrojeni Rakovi često koriste hranu kao oblik utehe. Ponoćni zalogaji su za njih sasvim normalna stvar. Ne iznenađuje da ne mogu zaspati dok ne pojedu nešto ukusno.

Vaga

Vage, poznate po svojoj ljubavi prema uživanju i estetici, takođe su sklone noćnom grickanju. Ako postoji mogućnost da se noć završi s malo slatkog ili nekim delikatesom, Vaga će je sigurno iskoristiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.