Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 07:30

Novac stiže za 4 znaka zodijaka! Evo ko će imati para do 15. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Mars, planeta akcije, uskoro ulazi u Devicu i donosi velike promene za horoskopske znakove. Pluton, Saturn i Neptun su retrogradni na nebu, a uskoro će biti i Venera, pa je jasno da se sve to odražava i na finansijsku situaciju. Igramo još jedan zvezdani rulet i jasno je da će određeni znaci imati više finansijske sreće od drugih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Ako se pitate ko će ga imati novac do 15. jula tj znakovi među kojima su: Lavovi, Rakovi, Blizanci i Vodolija.
Foto: Shutterstock
Horoskop novca LAV Mars u drugoj kući donosi vam veliku zaradu. Ako se bavite nekretninama, možete zaraditi. Zbog Venere i Merkura dobijate i manje poklone koji će vam značiti više od novca.
RAK Uživajte u sezoni svog znaka, a u drugoj kući su Merkur i Venera. Dakle, novac će doći sa svih strana. Sunce u prvoj kući ukazuje da je idealno doba godine da preuzmete inicijativu da dobijete povišicu.
BLIZANCI Sunce u drugoj kući osigurava vam sigurno zaradu. Zato ne morate da brinete o novcu u budućnosti.
VODOLIJA Dobar položaj Neptuna vam omogućava da dobijete nešto novca koji kasni. Isto tako, možete zaraditi kupovinom i prodajom stanova. Ruski astrolog Pavel Globa je takođe istakao da vaš znak može da dobije srećan džekpot tokom jula.
Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Jarac.
Gde gledaš Informer TV? INFORMER TV možete gledati na kablovskim kanalima Telekoma na sledećoj platformi: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT 19 pozicija; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 im: SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine; Severna Makedonija – u okviru mPlai aplikacije na poziciji 7 mtel iu okviru ponude m:SAT TV na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena oblak’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs



sledeća vest




Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.